Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 416 recepten
voor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg varkenskarbonade en varkenslappen (zo de helft van elk) 3 e rijstwijn of droge sherry 3 cm plakjes gember 1 ui, fijn 1 e Sichuan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipkarbonades zonder bot (ca. 350 gr) 20 gr gember, ongeschild 2 lente-uien, het wit en het groen apart 3 e bakolie 1+1/2 eetl. shaoxingwijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 varkensrollade (500 g) 75 g boter 1 ui (gesnipperd) 3 goudreinetten (geschild) 2 appels (Granny Smith, geschild) 4 el rozijnen 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g kalfslapjes 2 eetlepels bloem zeezout (versgemalen) versgemalen zwarte peper 2 uien 25 g boter 1 pot vleesfond (380 ml) 8[...]
Bron: ah.nl625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlOp het snijvlak van twee jaargetijden zijn er vele mogelijkheden om een gerecht te bereiden. De volle smaken van de herfst lonken alweer, maar echt afscheid[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 middelgrote uien 2 teentjes knoflook 1 takje rozemarijn of 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn 600 gram (gemengd) gehakt 1 ei 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nl