Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Voor 6 personen 1.6 KG ontvelde kippenpootjes 100 ml ketjap 4 eetlepels bruine basterdsuiker 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 pakje passata van ongeveer 600[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNou, Rotterdam staat beenhamgesproken op de kaart. Wat een enorm succes was het op North Sea Jazz, dit weekend. Een hoop gezeik vooraf. Allemaal emotionele[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een tijdje niets geschreven op dit onvolprezen kooklog, maar ik had het gewoon erg druk. Ik heb wekenlange onderhandelingen achter de rug. Een enorm[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak een kilo magere runderlapjes in stukken aan in olijfolie, voeg er 4 in grove stukken gesneden rode ui, een gehakt teentje knoflook en een paar in plakjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * Kip, in stukken * Boeren soepgroenten (diepvries) * Sperciebonen of erwten, een handje * Zout en kerrie * Kerriesaus, een zakje * Creme fraiche, klein[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAmper meer werk, maar veel lekkerder dan zo’n kant-en-klare bak shoarmareepjes van de supermarkt. Punt uit. Erbij maak je natuurlijk nog meer lekkers. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, waar zouden we toch zijn zonder die brave bloemkool? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het met bloemkool doen. Je kunt hem raspen en als rijst[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de beenham weer in de spotlights staat dankzij onze eigen Nico wil ik u mijn eigen gemodificeerde beenhamrecept natuurlijk niet onthouden. Bij de AH hebben[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen heel geinig hebbedingreceptje met kip is natuurlijk Hele Kip Klaargestoofd In Eigen Lichaamswarmte. Kip is sowieso een frivool basiselementje in je keuken.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl