Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Ossenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comAlleen maar zoet en vet op de Oudjaarsbuffettafel (natuurlijk is er een buffettafel, al was het maar dat ik een schaal oliebollen en een fles fris op de lege[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSamen lekker koken op een verder razenddrukke zaterdag vormt een klein rustpuntje op de dag. Helemaal wanneer vooral hij hakt en bakt en ik vooral zit en eet.[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet klinkt als 'amandelen', 'koriander' en diverse andere Indiaase kruidigheid. Bij het horen stel ik me een fluweelzachte saus voor en bovendien allitereert[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWaar zouden we zijn zonder de AlbertHeijn? Want mensen van alle rangen en stande(n), koken steevast uit de Allerhande ! En ik geef het grif toe. Ik ben altijd[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn vroeger tijden, als student, bestond kokkerellen uit niet meer dan pasta koken met een sausje (een gefruit uitje met de inhoud van een blikje 'tonijn op[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk kocht een zak verse veenbessen (cranberries). Dus daarmee ga je cranberrysaus maken, natuurlijk. En bij de cranberrysaus hoorde een mooi stukje vlees, had[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk eet dus echt NOOIT speklapjes. Ze zijn veel te (onverantwoord) vet. Maar eigenlijk vind ik ze wél lekker; waarschijnlijk juist ómdat ze zo vet zijn. Voor[...]
Bron: mangerie.blogspot.com