Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Een verrassend lekkere Siciliaanse ovenstoofschotel van magere runderlappen, tomaten, aubergine, bleekselderij, olijven en kappertjes. Het stoofgerecht wordt[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVoor de echte vleesliefhebber geef je met dit recept een heerlijke draai aan je traditionele runderstoofschotel en is perfect voor de lente en de zomer. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren het stoofvlees gemaakt, vandaag gegeten, verrukkelijk .... Ingrediënten voor 4 personen: Vlaams stoofvlees: 1 kg runderriblappen in blokjes 3 uien in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 600 g riblappen (in stukken van 2 x 2 cm) 1 à 2 el bloem 2 à 3 tenen knoflook 1 bosje Italiaanse kruiden 4 el olijfolie 1 grote[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el maizena olijfolie peper beetje ketjap manis 6 à 8 stronken witlof klein blikje maïs 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHeerlijke ovenschotel, makkelijk te maken en lekker knapperig door de maïs. Ingrediënten voor 4 personen: 600 gram kruimige aardappelen 200 ml melk 400 gram[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn 2008 heeft het team van de Librije het recept van hun gehaktballen in de Allerhande gepubliceerd. Dit recept heb ik gebruikt voor deze kleine[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLekkere Belgische gehaktballen uit het weekmenu van de het magazine Vrouw (dagblad de Telegraaf) van week 9, 2015. Oorspronkelijk is dit recept afkomstig uit[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVan de week heb ik een kippenbouillon gemaakt van een scharrelkip. De kip heb ik na het koken gepluisd (het kippenvlees in kleine stukjes uit elkaar trekken).[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlTot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord, maar daar is nu verandering in gekomen. Picanha is in Brazilië het meest bekende en meest gegeten stuk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen stoere kip rechtop geroosterd op de barbecue met een bierblikje in haar achterwerk. Wij hebben gekozen voor een Hertog Jan blikje. Het voordeel van rechtop[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren de hertenstoof van Angélique Schmeinck gedeeld met jullie en zoals beloofd vandaag de vegetarische stoofschotel van kleine (parel)uitjes,[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOnlangs heb ik voor het gemak eens twee blikjes petit pains van Danerolles gekocht om uit te proberen. Van het ene blikje heb ik broodjes gebakken en van het[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen stoere kip rechtop geroosterd op de barbecue met een bierblikje in haar achterwerk. Wij hebben gekozen voor een Hertog Jan blikje. Het voordeel van rechtop[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl