Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Ingrediënten voor 4 personen: 4 Ierse biefstukken versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 stengels bleekselderij, geschild en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlTot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord, maar daar is nu verandering in gekomen. Picanha is in Brazilië het meest bekende en meest gegeten stuk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVan de week heb ik een kippenbouillon gemaakt van een scharrelkip. De kip heb ik na het koken gepluisd (het kippenvlees in kleine stukjes uit elkaar trekken).[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlLekkere Belgische gehaktballen uit het weekmenu van de het magazine Vrouw (dagblad de Telegraaf) van week 9, 2015. Oorspronkelijk is dit recept afkomstig uit[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIn 2008 heeft het team van de Librije het recept van hun gehaktballen in de Allerhande gepubliceerd. Dit recept heb ik gebruikt voor deze kleine[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHeerlijke ovenschotel, makkelijk te maken en lekker knapperig door de maïs. Ingrediënten voor 4 personen: 600 gram kruimige aardappelen 200 ml melk 400 gram[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 300 g zilvervliesrijst 400 g kipfilet 1 el maizena olijfolie peper beetje ketjap manis 6 à 8 stronken witlof klein blikje maïs 2[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen verrassend lekkere Siciliaanse ovenstoofschotel van magere runderlappen, tomaten, aubergine, bleekselderij, olijven en kappertjes. Het stoofgerecht wordt[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 400 gram Basmatirijst 400 gram kippendijfilets in stukjes 1 eetlepel sojasaus (Kikkoman groen) 1 eetlepel olijfolie ½ rode[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 600 g riblappen (in stukken van 2 x 2 cm) 1 à 2 el bloem 2 à 3 tenen knoflook 1 bosje Italiaanse kruiden 4 el olijfolie 1 grote[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlGisteren het stoofvlees gemaakt, vandaag gegeten, verrukkelijk .... Ingrediënten voor 4 personen: Vlaams stoofvlees: 1 kg runderriblappen in blokjes 3 uien in[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen erg lekker en simpel gerecht met heel veel groente. In dit recept is voor de bruchetta géén geroosterd brood gebruikt, maar beschuit. Ik heb gekozen voor[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVroeger thuis aten wij regelmatig rundergoulash uit blik (daar moet ik nu toch niet meer aan denken). Later heb ik vaak goulashsoep gegeten tijdens mijn[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVoor de echte vleesliefhebber geef je met dit recept een heerlijke draai aan je traditionele runderstoofschotel en is perfect voor de lente en de zomer. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen stoere kip rechtop geroosterd op de barbecue met een bierblikje in haar achterwerk. Wij hebben gekozen voor een Hertog Jan blikje. Het voordeel van rechtop[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl