Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Hollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOp de vraag 'Wat zou je kopen als het minder zout zou zijn?' antwoordde een meerderheid met het antwoord: woksauzen! Daarom nog maar weer een lekker wokgerecht[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is zondagmiddag en je hebt zin om iets lekkers te kokkerellen... Je moet het doen met wat in huis is, want de winkels zijn gesloten. (Heerlijk trouwens,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBen je het zoete beleg op je boterham ineens helemaal zat, maar vind je gekochte vleeswaren te zout? Maak dan eens deze heerlijke (plakken) varkensfricandeau.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVroeger kon je op mijn blog een recept vinden van kip gebraden in de oven in cola en donkere basterdsuiker. Ik had die manier van bereiden ooit gezien bij[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOp de vraag 'Wat zou je kopen als het minder zout zou zijn?' antwoordde een meerderheid met het antwoord: woksauzen! Daarom nog maar weer een lekker wokgerecht[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet is zondagmiddag en je hebt zin om iets lekkers te kokkerellen... Je moet het doen met wat in huis is, want de winkels zijn gesloten. (Heerlijk trouwens,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBen je het zoete beleg op je boterham ineens helemaal zat, maar vind je gekochte vleeswaren te zout? Maak dan eens deze heerlijke (plakken) varkensfricandeau.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlJe hebt biefstuk en biefstuk... Soms is een biefstuk zo mals en zacht dat je hem zonder gebit op zou kunnen sabbelen... maar soms ook heb je een biefstuk die[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDoor de marinade krijgen deze runderspiesen een oosters tintje. Ik heb er ditmaal bewust voor gekozen om het niet te pittig te maken, maar als je van scherp[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus is een van mijn persoonlijke toppertjes! Heerlijk van smaak en lekker pittig, Lekker bij speklapjes, maar ook bij een gehaktbal of schnitzel.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe basis van dit recept vond ik op Smulweb en is door mij wat veranderd en aangepast. Het resultaat was ongelooflijk lekker. Pas op je vingers want je eet ze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEindelijk gelukt! Al jarenlang heb ik een soort haat-liefde-verhouding met buikspek. Allereerst natuurlijk door de naam. Het herinnert me altijd aan mijn (nog[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVroeger maakte ik regelmatig het recept 'fantastische kip' van Jamie Oliver. Ontzettend lekker, maar ook flink bewerkelijk... Hoewel dit een heel eigen recept[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl