Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
voor 4 personen 400 gr varkensreepjes (filet) 400 gr verse sperziebonen 1 grote rode paprika (in stukjes) 3 lente uitjes 2 teentjes knoflook 2 cm verse gember[...]
Bron: smulweb.nlEven een kort maar lekker receptje Morgen gaan we barbecuen én daarom heb ik vanavond de schouderkarbonades die we gaan roosteren alvast in de marinade gelegd.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties: 5 10 kippenvleugels 1 (400 gr) blik tomatenblokjes 400 gr gebakken uitjes (uit een pot) 8 teentjes geperste knoflook 1 groene[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 350 gram kipfilet, in blokjes 2 eetlepels oestersaus 3½ eetlepel maïzena snuf zout versgemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr varkensreepjes (filet) 400 gr verse sperziebonen 1 grote rode paprika (in stukjes) 3 lente uitjes 2 teentjes knoflook 2 cm verse gember[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 350 gram kipfilet, in blokjes 2 eetlepels oestersaus 3½ eetlepel maïzena snuf zout versgemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlDe oosterse keuken staat bij mij hoog genoteerd op de ranglijst van mijn favoriete gerechten. Niet alleen de Indische keuken, maar ook de Thaise vind ik[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 4 personen Voldoende lamsvlees of een bout genoeg voor 4 personen of evt. meer. Hulpmiddelen Braadpan, + oven Voorbereiding Lamsvlees marineren in rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 1/2 eetl. plantaardige olie of wokolie 500 gr kipfilet , in dobbelsteentjes gesneden 4 verse groene lomboks ( spaanse pepers ) , in stukjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]
Bron: allrecipes.nlDit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comKen Hom en Ching-He Huang zijn absoluut mijn favoriete chefs voor Chinese recepten. Al eerder beschreef ik het recept van rundvlees in oestersaus met[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl