Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Heerlijke kleverige speklappen... Een recept uit Boodschappen. Gebruik hiervoor de tabasco van tip36 , deze bevat per theelepel maar 35 mg natrium![...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlOnlangs waren bij de Lidl de verse kruiden in de aanbieding, en thuis had ik ook nog wat verse kruiden. Ik besloot om kruidengehaktballetjes te maken.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijke kleverige speklappen... Om je vingers bij af te likken! Ingrediënten: 1 klein blikje tomatenpuree 2 el honing 1 el geraspte gemberwortel 2 el[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlSpeklapjes moet je natuurlijk niet iedere dag eten, want ze bevatten veel vet. Maar af en toe een klein stukje, dat moet voor de meeste mensen geen probleem[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer er ergens toastjes geserveerd worden, vind je ook vaak een bakje kip-kerrie-salade op tafel. Ze zijn in allerlei variaties te koop, zowel in dure als[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlJe hebt biefstuk en biefstuk... Soms is een biefstuk zo mals en zacht dat je hem zonder gebit op zou kunnen sabbelen... maar soms ook heb je een biefstuk die[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVandaag opnieuw een eenvoudig, maar heerlijk recept. Het idee kreeg ik door een receptkaart van Albert Heijn. Ingrediënten: Varkensfiletlapjes à la minute[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDoor de marinade krijgen deze runderspiesen een oosters tintje. Ik heb er ditmaal bewust voor gekozen om het niet te pittig te maken, maar als je van scherp[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDe ronde bovenbil of ronde fricandeau is het dikke stuk van de ham waarvan voornamelijk schnitzels worden gesneden. Varkensfricandeau is een heel mager stukje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBij kookprogramma's zag ik het regelmatig voorbijkomen... Grote stukken gebraden buikspek... om van te watertanden! Toen ik dus onlangs bij de Hanos een stuk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHeerlijk vind ik het; zo'n groot stuk vlees dat in de pan ligt te sissen! Gezellig ook, om het aan tafel te snijden en te verdelen. Het doet me aan vroeger[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGehakt leent zich er uitstekend voor om allerlei (pittige) kruidenmixen te gebruiken. Zo geef je je gehaktbal of gehaktbrood telkens een andere smaak. Door er[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBen jij ook zo dol op Zeeuws spek ? Ik vind ieder plakje daarvan pure verwennerij... Ik maak het regelmatig zelf en eet het dan bij mijn ontbijt of lunch. Bij[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl