chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder olijfolie wortel knoflook

Gevonden 30 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Lamsvlees met paddestoelensaus

Ingrediënten 800 g sperziebonen ½ duobakje magere spekreepjes (a 250 g) 1 doosje seizoenssaus room-cognac met paddestoelen (46 g) 50 g boter 1[...]

Bron: ah.nl
Ossenhaas met paddenstoelen-cognacsaus en[...]

Ingrediënten 1 knolselderij 1 kg kruimige aardappelen 1 liter melk 15 g tijm 100 g boter ½ tl gemalen nootmuskaat 750 g ossenhaas (op[...]

Bron: ah.nl

hertenbiefstuk met paddestoelen en tagliatelli

voor 4 personen 1 pot vleesfond 1 dl madeira 1 dl port 1/2 dl cognac zout 1 sjalotje 300 gr tagliatelli 2 plakjes ontbijtspek 4 takjes peterselie 1 bakje[...]

Bron: smulweb.nl
Spareribs uit de slowcooker

Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel arachideolie 1.3 kilo spareribs 1 pot (425 gram) tomatensaus 1 eetlepel gedroogde stukjes ui, of meer naar smaak 80[...]

Bron: allrecipes.nl
Stroganoff varkensvlees

Ingrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades 2 eetlepels plantaardige olie 1 ui, fijngesneden 100 g verse champignons, in schijfjes gesneden 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalfsfricandeau met een ratatouille van fijne[...]

voor 4 personen 750 g kalfsfricandeau 80 g boter 1 dl rode wijn 1 dl kalfsfond 8 babymaiskolfjes 2 meiknolletjes 8 bloemkoolroosjes zout, peper 12[...]

Bron: smulweb.nl
Gerookte eend met pompoen/ paddestoelen stoofpot

voor 2 personen 2 eendenborstfilets (ingekerfd) 1 Flespompoen 300 gram aardappelen Mix van wilde paddenstoelen, circa 300 gram Hulpmiddelen Rookoven Bron VIa[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Stroganoff

voor 6 personen Voor de saus: 7 dl creme fraiche, 1.5 eetlepel fijne mosterd, 3 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels worcestershiresaus, 2 theelepels milde[...]

Bron: smulweb.nl
Japanse biefstuk

Ingrediënten 4 (kogel)biefstukken 3 eetlepels boter 1 theelepel sesamolie versgemalen zwarte peper 300 g shii-takepaddestoelen (in vieren) 2 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Runderreepjes met shii-takes en Shanghai paksoi

Ingrediënten 300 g basmatirijst 3 struikjes Shanghai paksoi (of 1 gewone paksoi) 100 g shii-takepaddestoelen 1 el maizena 5 el zonnebloemolie 1 schaaltje[...]

Bron: ah.nl
Gehaktballetjes met shiitake

Ingrediënten 400 g snelkookrijst 500 g rundergehakt 3 eetlepels ketjap 4 eetlepels paneermeel 1 ei 4 eetlepels vloeibare margarine 500 g sperziebonen 1[...]

Bron: ah.nl
Schnitzel op jagersmanier met champignons uit[...]

voor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Bourguignon

Ingrediënten Porties : 6 900 gram mager runderstoofvlees 240 ml rode wijn 4 takjes verse peterselie 1 takje verse tijm 1 laurierblad 4 eetlepels boter 1[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip in de Slowcooker met sinaasappel, artisjok,[...]

voor 2 personen Kippenbouten Artisjok (blik) Sinaasappel Soepgroenten Bouillonblokje (paddestoelen) Amandelen Hulpmiddelen Slowcooker/ tajine/ romertopf[...]

Bron: smulweb.nl
BEEF WELLINGTON

voor 6 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte, zout en versgemalen peper, 50 g boter, 5 sjalotten of 2 kleine uien, 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy