Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 6 personen 1-1.5 kg varkensbuik (speklap met vel aan één stuk) (ik gebruikte meer een deel van de zijkant van de varken i.p.v. de buik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Rundvlees, kip of varken kan ook (zeer mager, er mag geen vet aan zitten 2/3 kopje Worcestersaus saus 2/3 kopje sojasaus 1 theelepel zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram (doorregen) schouder (of vers gedraaid varkensgehakt) 12 plakjes gezouten en gerookt buikspek, langwerpig peper en zout, versgemalen[...]
Bron: smulweb.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMijn ouders zouden komen eten en ik wilde iets maken wat ze nooit eten en wat niet te bewerkelijk is. Geroosterd buikspek of zoals je zo vaak in de Engelse[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlVroeger (lees; zo’n 6 jaar geleden) at ik heeeel graag, zoals het een echte Brabantse betaamt, worstenbrood. Het liefst veel, niet vers, maar de soort[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlWat is internet toch mooi. Dit recept sprong vrij rap van een Texaans blog naar allerlei andere foodblogs, waaronder een Australisch blog waar ik het oppikte.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 schnitzels (kalf of varken). 1 á 2 eieren, Spa rood, paneermeel en Olie, Voorbereiding 3 schaaltjes nemen. Een met spa, een met[...]
Bron: smulweb.nlVandaag weer mijn hart opgehaald tijdens de diverse jaarmarkten. Vijf mei, dat is voor mij met saus op mijn bek op een dorpsplein onbeperkt beenham vreten. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 4 schnitzels (kalf of varken). 1 á 2 eieren, Spa rood, paneermeel en Olie, Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de[...]
Bron: smulweb.nl