Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 328 recepten
Ingrediënten Porties : 4 4 magere varkenslapjes 4 appels (met schil, zonder klokhuis en in achten gesneden) 1 eetlepel bosbessenjam 100 ml rode wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kg varkensvlees in blokjes 200ml rode wijn 2 eetl corianderzaad, in de vijzel gekneusd 1 kaneelstokje 6 eetl olijf olie zout en vers gemalen[...]
Bron: smulweb.nlVarkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 500 g biologische aardappels 4 teentjes knoflook 6 takjes tijm 1 varkensrollade (ca. 750 g) 3 eetlepels rode wijn ½ pot vleesfond (`[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 175 ml rode wijn 4 eetlepels water 10 teentjes knoflook, fijngesneden 1 eetlepel gemalen chilipepers 1/2 theelepel witte peper[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 Lamsracken,2eetl.boter,150gr.hazelnoten ruw gehakt,1teentje knoflook fijn gehakt,4eetl.peterselie fijn gehakt,1eetl.tijm-blaadjes,2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (ong. 330 gr per stuk) 1 eetlepel balsamico 1/2 dl rode wijn 50 gr gezouten boter 4 theelepels suiker 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kleine ui; 1 stengel bleekselderij; 1 grote appel; 100 gram boter of margarine; 1 theelepel kipkruiden; peper; 3 sneetjes oud wit brood,[...]
Bron: smulweb.nlEr zijn weer volop verse cranberries verkrijgbaar, maar in deze saus heb ik cranberrycompote uit een pot gebruikt. Ik kwam die pot tijdens het opruimen van[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 20 nieuwe aardappels, gehalveerd 1 eetlepel boter 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels bruine suiker 250 ml rode wijn 4[...]
Bron: allrecipes.nl