Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 4 personen 1 lamsbout met been (1300 gr) peper, zout 30 gr boter 2 teentjes knoflook 15 gr peterselie 1 citroen 40 gr amandelschaafsel 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlBlogger laat op dit moment niet toe dat ik foto's upload. Komt mooi uit, want ik ben helemaal vergeten een foto van dit gerecht te maken ;-). Kipfilet met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlvoor 6 personen 1 hele ossenhaas á ca. 1200-1400 gram zonder zilvervlies 200 ml zure room 3 eetlepels Dijon mostrerd 2 eetlepels mierikswortel 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Wat heeft u nodig : 600g sucadelappen 1 eetlepel Limburgse mosterd, bv Gulpener fijne mosterd. Indien deze niet verkrijgbaar is, neem dan een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr biefstukpuntjes of evenzoveel kogelbiefstuk in blokjes gesneden 2 el rode wijnazijn. 2 el honing 2 el mosterd 2 el olijfolie 1 scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g eendenborstfilet 40 g pijnboompitjes 500 g rode bieten gekookt 2 el balsamicoazijn 1 tl pittige mosterd 1 tl honing 6 el olijfolie extra[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui 1 teentje knoflook 1,5 cm gember (optioneel) 1 rode paprika 1 bakje champignons 1 grote stronk broccoli 2 eetlepels vet[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappels (in stukken) 2 eetlepels boter 4 varkensfilets 3 eetlepels grove mosterd 125 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlEen stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com