Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Ingrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlvoor kipfilet kipfilet ge-butterflied en erna heel dun uitgeslagen tussen 2 stukken keukenfolie zout peper voor gehakt vulling 500 g rundergehakt 1 ei 1/4 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 grote uien 500 g doorregen runderlappen zout versgemalen peper 100 g boter of margarine 3 kruidnagels 3 laurierblaadjes 1[...]
Bron: ah.nl21 oktober 2014, de eerste échte herfstdag. Een gure, stevige wind raast rond ons huis, regelmatig zijn er felle regenbuien met zelfs wat hagel, de lucht ziet[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beJachtschotel bevat het woorddeel “jacht”. Wat voor een jacht hier oorspronkelijk mee bedoeld wordt is niet duidelijk. Het kan duiden op het jagen[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlRunderstoof met pruimen Op momenten dat ik mij moe en uitgeblust voel, ga ik graag in de keuken aan de slag! En dan niet om schoon te maken, maar wel om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 600 g half om half gehakt 1/4 t nootmuskaat 1/4 t kruidnagelpoeder 1/2 t aromat 1/2 t zout 1/4 t zwarte peper 1-2 ei plakjes belegen kaas[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 450 gr varkensfilet, in blokjes gesneden 1 eetlepel olijfolie zout en peper naar smaak 1/2 theelepels kaneelpoeder 225 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olie 1/2 ui Kip 2 filets ½ stuk AH tofu naturel 2 teentjes knoflook ½ theelepel nootmuskaat 3 cm verse gember 1 theelepel laos[...]
Bron: smulweb.nlKoken is een hobby van me, maar omdat ik ook 4 dagen in de week werk, mag het niet altijd te veel tijd kosten. Snelle gerechten, die ook nog eens lekker zijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 2 uien 1 teen knoflook 800 g runderpoulet bloem 30 g boter 1 flesje trappisten dubbel bier 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Olie 1/2 ui Kip 2 filets ½ stuk AH tofu naturel 2 teentjes knoflook ½ theelepel nootmuskaat 3 cm verse gember 1 theelepel laos[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ras el-hanout oftewel het hoofd van de winkel : 2 theel kruidnagelpoeder - 2 theel cayennepeper - 8 theel gemalen piment - 8 theel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 ongeveer 400 gr varkensgehakt ongeveer 8 kool bladeren, fijn geraspt of gesneden (ik gebruik savoyekool, maar andere kool kan[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 750 g rosbief 1 kaneelstokje (van 4 cm) 4 kruidnagels 2 mandarijnen 1 citroen 2 takjes rozemarijn (alleen de blaadjes) 1 g nootmuskaat 2[...]
Bron: ah.nl