Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella.' Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen traditioneel Amerikaans recept. Alleen gebruiken ze daar vast veel grotere steaks Ingrediënten:voor 4 personen 4 biefstukken van ca. 100[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de kip: kipfilet olijfolie 2 à 3 eetlepels vadouvan Ingrediënten voor de pompoenquenelle: 1 oranje pompoen ca. 100 ml olijfolie 1 à 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk was op Kreta en natuurlijk ging ik op zoek naar recepten uit de authentieke Kretenzische keuken. In de toeristencentra vind je vooral spaghetti, pizza's en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGrieks gestoofd rundvlees Heus, ik heb me ertegen verzet. Het aller- allerlaatste wat ik kocht was een Benriner mandoline, daar was nog net een klein plekje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen snel en lekker recept voor een biefstukje: Ingrediënten voor 4 pers.: 450 gr mager rundvlees 160 gr stevige vleestomaat 120 gr rode ui verse rode peper[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 pond riblappen 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 grote rode peper, zaad eruit 1 kleine groen peper 1 dessertl. komijnzaad 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella. Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 sjalotje 0.5 rode peper of naar smaak 400 g rundergehakt 1 ei 100 g paneermeel zonnebloemolie 1 teentje knoflook 50 ml water 1 el mosterd 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vers vleesafdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam blijkt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept heb ik uit de NRC van gisteren. Een tropische verrassing in Hollandse kaas is keshi yena uit Curaçao. Oorspronkelijk was keshi yena –[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip, pompoen, ui en chilipeper Een snel en smakelijk recept van Donna Hay. Een mandoline voor het schaven van de groenten komt hier goed van pas. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet oorspronkelijke recept is met vijgen - dit is met tutti frutti Ingrediënten: 1 ongekruide varkensrollade van 1,5 kg olijfolie 2 rode uien, gepeld en in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl