Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Zo, het eerste recept van 2015 staat online. We zijn het jaar goed van start gegaan met een mooi stuk lamsvlees. De vriezer moet leeg, en daar ligt nog heel[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 600 g doorregen runderlappen ½ vleesbouillontablet 2 uien 3 teentjes knoflook 1 rode en gele paprika 1 courgette 4 eetlepels boter 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ eetlepel korianderzaadjes ½ eetlepel witte peperkorrels 5 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 theelepel grof zeezout 1 zakje[...]
Bron: ah.nlKip, pompoen, ui en chilipeper Een snel en smakelijk recept van Donna Hay. Een mandoline voor het schaven van de groenten komt hier goed van pas. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlHet wil wel eens voorkomen dat ik een nieuw recept getest heb, maar niet gelijk tijd heb om hierover in mijn blog te schrijven. Daarom publiceer ik vandaag een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlCulinair zijn er drie dingen waar ik me op verheug als het najaar zich weer aandient: stoofschotels, wild en pompoenen. In dit recept van Marokkaans rundvlees[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 2 bakjes konijn ((a 3 stuks), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 4 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g runderlappen 2 uien 1 rode peper 40 g boter 2 tl paprikapoeder pikant 1 tl gemberpoeder (djahé) ½ tl gemalen komijn (djinten) 1[...]
Bron: ah.nlLaatst heb ik heerlijk gestoofd rundvlees in bier gemaakt, wat toen via Thuisafgehaald werd besteld als kerstavond-maaltijd. Het was een groot succes, en[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten voor de kip: kipfilet olijfolie 2 à 3 eetlepels vadouvan Ingrediënten voor de pompoenquenelle: 1 oranje pompoen ca. 100 ml olijfolie 1 à 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe eten niet vaak vlees, als we het eten is het scharrel maar liever nog biologisch. We lusten het wel maar het komt er gewoon vaak niet van, er zijn zoveel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl