Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten Porties : 4 650 gr runder(rib)lappen 4 eetlepels appelstroop 2 eetlepels mosterd zout en peper 30 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram worteltjes 150 gram diepvries sperzieboontjes 4 aardappelen 1 pond magere lamslapjes 5 eetl. boter zout en peper 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWe zitten op Chinese les, neeeee niet spreken of schrijven, dat gaat 'm echt niet worden, maar op kookles. Ik zou eerst alleen maar Evert leek het ook wel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 500 runderlappen, 1 ui, 4 teentjes knoflook, 2,5 dl rode wijn, 2 sinaasappels, 1 winterpeen, 100 gram ontpitte zwarte olijven in plakjes, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram varkenslappen ? 200 gram lamslappen ? 3 uien ? 40 gram reuzel ? 500 gram tomaten ? 200 gram sperziebonen ? 2 paprika′s ? 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =400 gram gehak =4 Beschuiten gekruimeld, =Zout,peper nootmuskaat, iets foelie of piment Hulpmiddelen Frituurpan of Koekenpan Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -1 lamsbout (achterbout van 2 kg) DE MARINADE: -1,5 liter karnemelk -1/4 liter azijn en 1/4 liter water -3 uien (in plakken) -2 wortelen[...]
Bron: smulweb.nl