Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 650 gr runder(rib)lappen 4 eetlepels appelstroop 2 eetlepels mosterd zout en peper 30 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 4[...]
Bron: allrecipes.nlDeze beenham maak ik vaak klaar. Als er thuis gasten komen eten, met de feestdagen of gewoon omdat het "zo-lekker-is".Ik gebruik voor de saus een zakje, omdat[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 4 personen *750 gram Rondvlees * 50 gram Boter *Plakje ontbijtkoek. Hulpmiddelen Braadpan Bereidingswijze =Verhit ca. 50 gram boter in de pan.Wacht tot[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 fikse varkenshaas droge witte wijn 5-6 jeneverbessen 2/3 laurierblaadjes (gedroogd, vers minder) peper en zout 125 ml slagroom (houdbare ES)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 runderlappen, 1 ui, 4 teentjes knoflook, 2,5 dl rode wijn, 2 sinaasappels, 1 winterpeen, 100 gram ontpitte zwarte olijven in plakjes, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 konijn, schoongemaakt met kop en lever peper en zout 1 grote ui (of 2 kleinere) 6 theelepels gele kerrie (het liefst van Cross[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, 150 gram sperzieboontjes, 250 gram champignons, 2 grote uien, 1 rode paprika, bakje tauge, handje vol ongezouten[...]
Bron: smulweb.nlDeze kipfilet staat geregeld bij ons op het menu. Hij is lekker en simpel te maken. Je zou hem ook makkelijk voor bv. de kerst op het menu kunnen zetten. Hij[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram worteltjes 150 gram diepvries sperzieboontjes 4 aardappelen 1 pond magere lamslapjes 5 eetl. boter zout en peper 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlDeze lekkere Italiaanse kip hebben we al eens eerder gegeten, maar destijds vergeten een foto te maken. Dus we moesten het nog wel een keer eten. Gelukkig is[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe ballen van Miep Het recept van deze pittige gehaktballetjes met een heerlijke saus heeft mijn moeder ooit uit een krant (waarschijnlijk het Algemeen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten voor 2 personen: - 2 kipfilets - 125 ml crème fraîche - 3 speculaasjes - 1-2 el boter of olijfolie - zout en versgemalen zwarte peper Bereiden:[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 3 300-400 gram kipfilet kruiden: kerrie, piri-piri, zout 300 gram sperziebonen 1 courgette 1 rode paprika 1 gele paprika[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen =400 gram gehak =4 Beschuiten gekruimeld, =Zout,peper nootmuskaat, iets foelie of piment Hulpmiddelen Frituurpan of Koekenpan Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nl