Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
voor 4 personen 750 g kippenbouten 2 takjes tijm, blaadjes gerist 1 tl oregano 4 blaadjes salie 6 el olijfolie ½ -1 citroen, uitgeperst 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 kippenbouten 6 kleine rode aardappels, in vieren 120 ml extra virgin olijfolie, of naar behoefte 1 eetlepel verse rozemarijn,[...]
Bron: allrecipes.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVooral voor kinderen is dit een ideaal kipgerecht omdat de kip door de Mango Chutney een heerlijk zoete smaak krijgt. Maar omdat er ook wat rode pepertjes[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlEen paar dagen geleden lag het nieuwe Jamie Magazine in de bus en dan voel ik me altijd een beetje jarig. Omdat ik een enorme fan ben én omdat ik het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1 rode peper (zaadlijsten verwijderd) 1 el gedroogde oregano 4 el oregano 4 el olijfolie 2 citroenen zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kippenbouten 2 el olijfolie 100 g serranoham (in brede repen) 3 tenen knoflook (in plakjes) 500 g vleestomaten (in parten) 1 rode peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 bakjes konijn ((a 3 stuks), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 4 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne ringen) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij 1 ui 2 tenen knoflook 250 g winterpeen 4 kippenbouten 4 el bloem 4 el olijfolie 400 ml volle rode wijn 400 g[...]
Bron: ah.nlHet gaat deze week allemaal een beetje moeizaam! De klok is weer een uurtje teruggegaan afgelopen weekend. Dat is 's ochtends wel fijn: een uurtje eerder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKerst is voorbij, we kunnen nu weer gaan denken aan oliebollen en appelflappen. Maar er 'moet' natuurlijk ook weer iedere avond een maaltijd op tafel gezet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOttlonghi schrijft in zijn kookboek Simpel dat hij de chicken Marbella gebaseerd heeft op een recept uit The Silver Palate Cookbook (1982) van de Amerikaanse[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 12 sjalotjes of kleine uien 1½ el olijfolie met knoflooksmaak 50 g dunne plakjes bakbacon 12 (kastanje)champignons 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 3 kippenbouten 2 citroenen 1 rode peper, zonder zaadjes en in stukjes 1 eetlepel gedroogde oregano 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlKerst is voorbij, we kunnen nu weer gaan denken aan oliebollen en appelflappen. Maar er 'moet' natuurlijk ook weer iedere avond een maaltijd op tafel gezet[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com