Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 91 recepten
voor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 125ml sinaasappelsap 250ml witte wijn 60 ml olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels verse tijm, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 gr pruimen, grof gesneden 25 gr krenten 2 eetlepels crème de cassis 1 1/2 eetlepel verse rozemarijn, fijngesneden 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 portie sconesdeeg met kruiden, gemaakt met magere yoghurt in plaats van melk 1 el halfvolle melk Lamsvulling 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 4 teentjes knoflook, gesneden takjes verse rozemarijn zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 lamsbout (2 tot 3 kg)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1½ eetl. zoutarme sojasaus 1 theel. gemalen koriander (ketoembar) 2 theel. geraspte schil van een mandarijn ½ theel. suiker[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 klontje zachte boter 1 (1,5 kg) lamsbout 1 eetlepel gehakte verse peterselie 6 teentjes knoflook, gepeld zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 lamsbout (van 2.7 kilo) 5 tenen knoflook, fijngehakt 2 theelepels grof gemalen zwarte peper 1 theelepel gemalen rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 een halve lamsbout 10 tot 12 middelgrote aardappelen, geschild en in stukken van 5 cm gesneden 5 teentjes knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 lamsboutjes zout, peper 1 el boter 4 el olijfolie 3 el rozemarijn 3 tl honing 100 ml witte wijn Bereidingswijze Voorbereiding:[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nl