Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 35 recepten
Lekker bij rode kool Deze stoofpot uit de römertopf krijgt een Chinese twist door het gebruik van steranijs en pruimen. Heerlijk om te eten met rode kool en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe römertopf van mijn oma.... Enkele weken geleden vertelde mijn collega over een heerlijk recept van lamsbout uit de römertopf. Jaren geleden heb ik zo'n[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSnel ‘stoofvlees’ We hadden lekker vrij in de herfstvakantie en genoten van een paar mooie dagen. Op een druilerige donderdag kreeg ik zin om[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIs het huis schoonmaken leuk? Op vrijdag starten we meestal met het schoonmaken van ons huis. De kranten berichten deze week over de mening van de Nederlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMaanden geleden beloofde ik het recept van de onvolprezen ‘adukibonen burgers’. Een goed, lekker en voedzaam recept van vegetarische burgers. Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoof met pruimen Op momenten dat ik mij moe en uitgeblust voel, ga ik graag in de keuken aan de slag! En dan niet om schoon te maken, maar wel om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen heerlijke saus gemaakt van de vulling In dit recept wordt appel, salie, bier en kip gecombineerd. Door de vulling in de buikholte én tussen het vel krijgt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn vader kwam vroeger vanwege zijn werk veel bij boerderijen. Zo rond de kerstdagen kreeg hij een joekel van een gans én een kalkoen. Dat was natuurlijk echt[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBij de groenteman, op de markt en soms in de supermarkt liggen volop verse vijgen. Vanavond krijgen we vrienden te eten. Even een snel borrelhapje maken van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEven een kort maar lekker receptje Morgen gaan we barbecuen én daarom heb ik vanavond de schouderkarbonades die we gaan roosteren alvast in de marinade gelegd.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe ballen van Miep Het recept van deze pittige gehaktballetjes met een heerlijke saus heeft mijn moeder ooit uit een krant (waarschijnlijk het Algemeen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen snel & bijzonder borrelhapje Dit borrelhapje (of onderdeel van een buffet) is zó gemaakt en smaakt heerlijk! Je kunt ook variëren door een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlItaliaanse runderstoof Allereerst wil ik natuurlijk iedereen die dit leest nog een fantastisch mooi Nieuwjaar wensen. Veel gezondheid en liefde én veel goed en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl