Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen VOOR MARINADE: knoflook, fijn suiker witte peper zout witte rijstazijn rijstwijn of droge sherry lichte sojasaus maïzena olie voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g speklap aan één stuk of anders gewone speklappen 3+1/2 e olie 1 e chilisaus 1 rode peper. fijn 2 e gedroogde Chinese[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g buik speklappen, in stukjes 2 e donkere sojasaus 1 e lichte sojasaus 1/4 t gemalen witte peper 6 middelgroot aardappelen, in stukjes 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 4 stukjes biefstuk ( huismerk van AH doet het prima, je kunt altijd voor luxer en duurder gaan). Bij voorkeur gewone biefstuk,[...]
Bron: smulweb.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 4 stoofpeertjes 1 flesje rodebessensap (250 ml) 50 g suiker 1 kg kruimige aardappels 500 g speklapjes (puur&eerlijk scharrel) 80 g boter 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 speklapjes 4 tenen knoflook 1 rode peper 3 el gembersiroop 4 el ketjap manis 2 tl donkerbruine basterdsuiker 1 el zonnebloemolie 1 citroen[...]
Bron: ah.nlDit gerecht is ontstaan tijdens het opmaken van een paar restjes uit de koelkast. Hoewel de combinatie van creme fraiche en ketjap in eerste instantie niet[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDit recept uit de New York Times blijkt al twintig jaar een topper te zijn. Hoewel ik al meer dan 20 jaar bijna dagelijks de recepten van de NYT doorkijk, was[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensdarmen ja de echte kun je gewoon bij DE slager kopen zelf het een keer gehaal bij zegro rotterdam dit is een soort sligro horeca groot handel Ze wisten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Speklapjes in pikante saus Olijfolie om in te bakken 1 el Honing 4 takjes Rozemarijn 6 teentjes Knoflook 1 stukje Gember 1 rood Pepertje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram speklappen, 1 courgette, 1 bakje champignons, 1 rode ui, half natriumarm bouillonblokje, klein bakje creme fraiche, natriumarme[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 speklappen 6 eetl. ketjap manis 3 eetl. aceto balsamico 2 eetl. zonnebloemolie peper en zout 2 bruine bake off stokbroodjes 2 tenen knoflook[...]
Bron: smulweb.nl