kippenragout jamie oliver | aspergesoep jamie oliver | citroentaart recept jamie oliver | receta vispotje | bananenbrood broodbakmachine | recept citroentaart jamie oliver | tongfiletrolletjes
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder sjalot

Gevonden 32 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Sauerbraten

voor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]

Bron: smulweb.nl
Draadjesvlees zoals vroeger - smelt op je tong

voor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]

Bron: smulweb.nl

Sauerbraten

voor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofvlees!

Het wordt steeds kouder en het heeft zelfs al heerlijk gevroren! Echt tijd dus voor lekkere winterkost! Wij zijn dol op gestoofde rode kool met stoofvlees, je[...]

Bron: smakelijck.blogspot.com
Jachtschotel

Lekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Jachtschotel met rode kool

In de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]

Bron: judithrecepten.blogspot.nl
Karbonades met kruidnagelsaus

Ingrediënten 4 schouderkarbonades 6 kruidnagels 3 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 150 ml vleesbouillon 1 kg aardappels (iets kruimig) 1 pot rode[...]

Bron: ah.nl
Jachtschotel

Ingrediënten 100 g boter 2 grote uien (fijngesneden) 750 g sucadelappen (in stukken) 100 ml vleesbouillon (van tablet) 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels[...]

Bron: ah.nl
Stoofvlees met rode kool

Eigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]

Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be
Zuurvlees (Zoervleis)

Zuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]

Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl
Hertenbiefstuk met kriekenjus

Heerlijk deze tijd van het jaar waar alle kookbladen met feestelijke recepten komen. Dit recept komt uit de Allerhande. De kriekenjus smaakt heerlijk bij het[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Draadjesvlees Oma-style

Niks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]

Bron: soepkipje.blogspot.nl
Konijn met kruidkoek en appelstroop

Even niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Argentijnse hazenbout klassiek gestoofd

voor 4 personen 1 hazenbout ( e.v.t vlees insmeren met mosterd). 1 grote wortel 1 aardappel 1 stengel bleekseldery 2 tene verse knoflook gesnipperd verse[...]

Bron: smulweb.nl
Konijn op limburgse wijze

voor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy