Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
voor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gram magere runderlappen 60 gram boter Zout peper 2 uien 2-3 tenen knoflook 2 tomaten 3 kruidnagels snufje foelie 2 laurierblaadjes 1 1/2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlHet wordt steeds kouder en het heeft zelfs al heerlijk gevroren! Echt tijd dus voor lekkere winterkost! Wij zijn dol op gestoofde rode kool met stoofvlees, je[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 4 schouderkarbonades 6 kruidnagels 3 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 150 ml vleesbouillon 1 kg aardappels (iets kruimig) 1 pot rode[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g boter 2 grote uien (fijngesneden) 750 g sucadelappen (in stukken) 100 ml vleesbouillon (van tablet) 2 laurierblaadjes 2 kruidnagels[...]
Bron: ah.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beZuurvlees (Zoervleis) Een puur Limburgs streekgerecht. De naam komt van het marineren van het vlees in azijn. Voor zuurvlees werd vroeger meestal paardenvlees[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHeerlijk deze tijd van het jaar waar alle kookbladen met feestelijke recepten komen. Dit recept komt uit de Allerhande. De kriekenjus smaakt heerlijk bij het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 hazenbout ( e.v.t vlees insmeren met mosterd). 1 grote wortel 1 aardappel 1 stengel bleekseldery 2 tene verse knoflook gesnipperd verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nl