Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 4 kalfsentrecotes van ongeveer 125 gr per stuk - 100 gr knoflookolijven zonder pit - olijfolie extra vergine - 4 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels balsamico 2 eetlepels olijfolie 1 theelepel gedroogde basilicum 1 theelepel gedroogde oregano 1 eetlepel knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 75 gr pruimen, grof gesneden 25 gr krenten 2 eetlepels crème de cassis 1 1/2 eetlepel verse rozemarijn, fijngesneden 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 3 ribeye steaks 10 tenen knoflook, grof gehakt 1 eetlepel fijngesneden verse oregano 1 eetlepel gehakte verse basilicum 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 voor de gehaktballen 3 takjes verse rozemarijn, alleen de blaadjes 12 cream crackers (van Jacob's of Lu) 500 gr rundergehakt (of[...]
Bron: allrecipes.nlVarkenshaas (1 voor 2 personen) VOOR VULLING: ongekruid varkensgehakt zout peper gedroogde oregano tijm (weinig) knoflook, fijn zongedroogde tomaten uit olie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kipfilet in reepjes 4 paprika`s, in reepjes gesneden (verschillende kleuren zijn leuk) 1 middelgroot courgette, in halve ringen gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml ganzenvet 400 g procureur (varkensnek) 2 uien 1 bosje bladpeterselie 15 blaadjes basilicum 15 sprietjes bieslook 300 ml olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlAls we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEr moet meer gebarbecued worden! Huh? Nu? In de herfst!? Ja, waarom niet? Het hoeft echt niet altijd zomer te zijn om de barbecue aan te steken. Neem het van[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten 200 g kipfilet (in stukjes) 1 bakje basilicum ((15 g), blad fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 6 el olijfolie 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el pijnboompitten (bakje 80 g) 4 bruine pistolets 4 el pesto arrabbiata (potje 135 g) 200 g ossenworst (bedieningsafdeling vleeswaren)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 limoenen 2 teentjes knoflook 1 eetlepel balsamicoazijn 1 dl olijfolie extra vierge met basilicum (flesje 250 ml) 4 scharrelkipfilets (ca.[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 el olijfolie 900 g aardappelpartjes 200 g verse doperwten (koelvers) 350 g haricots verts 4 biefstukken (op kamertemperatuur) 1 sjalot 3[...]
Bron: ah.nl