Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 2 kg. vlees van de zijlende 5 dl. droge rode wijn peper(molen) zout mespunt tijm 1 dl. cognac 1 laurierblad 3 kruidnagels 1 ui,klein 70 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje pijnboompitten (55 g) 3 rode uien (in dunne ringetjes) 1 citroen (uitgeperst) 4 sinaasappels 4 grapefruits 7 el olie 2 x 200 g verse[...]
Bron: ah.nlIn december had ik niet veel nieuwe stof tot bloggen, dus op een avond belande ik op Pintrest en vond een interessant recept, wat ik vervolgens weer aanpaste[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlBeef Wellington Ingrediënten: 1 hele ossenhaas een mooie rub (kruidenmengsel om het vlees te kruiden.) 50 gram boter 2 sjalotjes 250 gram gemengde[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 6 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte, zout en versgemalen peper, 50 g boter, 5 sjalotten of 2 kleine uien, 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte * naar smaak zout en versgemalen peper * 50 gr boter * 5 sjalotten of 2 kleine uien * 250 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr sucadelappen, 2 uien, 2 tenen knoflook, 4 el olijfolie, 2 el tomatenpuree, 1 el bloem, 2 dl rode wijn, 2 el cognac, 2 dl bouillon, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 tomaten * 4 hertenbiefstukken, op kamertemperatuur * versgemalen peper * 25 gr boter * 2 rode uien, in dunne partjes * 50 ml cognac, medium[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen =12 Kleine tomaten. =1 tl Tijmblaadjes, =6 el Olijfolie, =2 Grote uien in brede ringen. =1 el Bloem = 4 Biefstukken, =25 gram Boter, =2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte, zout en versgemalen peper, 50 g boter, 5 sjalotten of 2 kleine uien, 250 g oesterzwammen of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte * naar smaak zout en versgemalen peper * 50 gr boter * 5 sjalotten of 2 kleine uien * 250 gr[...]
Bron: smulweb.nl