Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Het lijkt zoveel werk voor een soepje, dat in Vietnam als ontbijt gegeten wordt. Maar het valt reuze mee en het is een heerlijke soep. Terecht wereldberoemd.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 sjalotje 0.5 rode peper of naar smaak 400 g rundergehakt 1 ei 100 g paneermeel zonnebloemolie 1 teentje knoflook 50 ml water 1 el mosterd 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk was op Kreta en natuurlijk ging ik op zoek naar recepten uit de authentieke Kretenzische keuken. In de toeristencentra vind je vooral spaghetti, pizza's en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlGrieks gestoofd rundvlees Heus, ik heb me ertegen verzet. Het aller- allerlaatste wat ik kocht was een Benriner mandoline, daar was nog net een klein plekje[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 pond riblappen 1 ui, grofgehakt 1 teentje knoflook, fijngehakt 1 grote rode peper, zaad eruit 1 kleine groen peper 1 dessertl. komijnzaad 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Grill&Steak afdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella.' Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEerst denk je mmm, een beetje gewoontjes , 't lijkt wel een pizzasaus, die tomaten met mozzarella. Maar de ansjovis en de gedroogde rode pepertjes geven het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWe krijgen het al druk genoeg met de Kerstmaaltijd. Dus nu een heel makkelijk en smakelijk recept, 10 minuten werk en 2 uur stoven, en wat over is vriezen we[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe vers vleesafdeling van AH XL heeft Maminha vlees uit Brazilië. Je kan het stoven, braden, in de snelkookpan bereiden of bakken. De Nederlandse naam blijkt[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 2 pers: 1 eendenborstfilet 1/2 thelepel geraspte gember of gemberpoeder mespuntje kruidnagelpoeder zout en peper Optioneel voor het[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr mager varkensvlees in stukjes van 2,5 cm 1 groene paprika, schoongemaakt, in stukjes 1 rode peper zonder zaadjes, in stukjes 4 bosuitjes,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 kippenpoten of 4 kippendijen 2 volle eetlepels za'atar* 1 volle eetlepel sumac 1.5 tl piment (all spice) 1 tl kaneel 2 rode uien, fijngesneden[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip, pompoen, ui en chilipeper Een snel en smakelijk recept van Donna Hay. Een mandoline voor het schaven van de groenten komt hier goed van pas. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk heb al eerder geschreven over de nieuwste trend, de keuken uit Peru. Het eerste recept was lomo saltado , roergebakken biefstuk. Het is een vrijwel[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor de kip: kipfilet olijfolie 2 à 3 eetlepels vadouvan Ingrediënten voor de pompoenquenelle: 1 oranje pompoen ca. 100 ml olijfolie 1 à 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl