Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten 2 zakjes mix van broccoli, peultjes en groene asperge* ((koelvak, (250 g) 3 bosuitjes (in stukjes van 1 cm) 1 sinaasappel 2 eetlepels grove[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 kilo witte asperges, - 1.5 liter kookvocht van de schillen, - 50 gram boter, - 50 gram bloem, - 1 bekertje room, - 4 eieren (hardgekookt)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 2 ossenhaasjes zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 55 gram boter 1 blikje (170 gram) krab, uitgelekt 450 gram asperges,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 varkensschnitzels 600 gram witte asperges 12 bärlauchblaadjes 3 eieren 120 gram tomaten 3 el fruitazijn 2 el olijfolie 1 tl boter 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Groene asperges mayonaise/hollandaise saus: 2 eieren 4 el zonnebloem olie 1 tl mosterd beetje citroensap peper/zout kip: kip filet rode[...]
Bron: smulweb.nlIk geloof dat ik een nieuwe favoriet heb…! En dat is niet omdat ik dit recept niet al twee jaar met een zekere regelmaat maak, maar omdat mijn AH sinds[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlMet succes klaargemaakt uit Delicious. mei 2010: varkenshaas met champignonroomsaus en verse witte asperges. Zéker voor herhaling vatbaar! Het recept 4[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappels (geschild) 150 g sperziebonen 1 zakje stoneleeks 1/2 pot (semi-)gedroogde tomaten 100 g groene aspergetips 100 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ zakje amandelschaafsel (Ã 45 g) 1 sjalotje 2 eetlepels boter of margarine 1 teentje knoflook ½ pot vleesfond (Ã 380 ml) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g boter met zeezout (op kamertemperatuur) 80 g truffel-paddenstoelentapenade 700 g ossenhaas (op kamertemperatuur) 1 tl zeezout 4 el[...]
Bron: ah.nlDe ronde bovenbil of ronde fricandeau is het dikke stuk van de ham waarvan voornamelijk schnitzels worden gesneden. Varkensfricandeau is een heel mager stukje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl