Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 6 125 g gedroogde zwartoogbonen, een nacht geweekt 2 el olijfolie, extra vergine 2 uien, in schijfjes gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 250 g gedroogde flageolets, een nacht geweekt in koud water 4 flinke tenen knoflook, gepeld 1 laurierblaadje 900 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 klontje zachte boter 1 (1,5 kg) lamsbout 1 eetlepel gehakte verse peterselie 6 teentjes knoflook, gepeld zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlEen simpel en snel receptje, dat is in de drukke dagen voor kerst misschien wel net datgene waar je naar op zoek bent. Zoek niet langer, je hebt het gevonden;[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDikke is zelf omnivoor in de ruimste zin van het woord en altijd benieuwd naar nog onbekende smaken. Binnen ons gezin Sigi wordt deze nieuwsgierigheid niet[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 6 personen 2 tenen knoflook 2 koppen broodkruim 3 el Peterselie Olijfolie 1,5 Kg lamsbout Voorbereiding Verwarm de oven voor op 200gr. Bereidingswijze[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g lamsbout zonder been -1 teen knoflook -zout, peper -6 el olie -1 th lepel paprikapoeder -1/8 l vleesbouillon -750 g middelgrote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 tenen knoflook 2 koppen broodkruim 3 el Peterselie Olijfolie 1,5 Kg lamsbout Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine én de Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g lamsbout zonder been -1 teen knoflook -zout, peper -6 el olie -1 th lepel paprikapoeder -1/8 l vleesbouillon -750 g middelgrote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen -1 lamsbout (achterbout van 2 kg) DE MARINADE: -1,5 liter karnemelk -1/4 liter azijn en 1/4 liter water -3 uien (in plakken) -2 wortelen[...]
Bron: smulweb.nl