vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder kaneel ahornsiroop rode wijn

Gevonden 75 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Kip met zoete sojasaus

Dit gerecht heb ik al een paar keer gemaakt en het valt iedere keer weer in de smaak bij mijn tafelgenoten. Het klaarmaken is een fluitje van een cent, het[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Kipfilet met zoet-zure saus (2)

Een recept zonder foto, dat komt niet zo vaak voor op mijn blog. Er is een simpele verklaring voor: ik was weer eens verschillende dingen tegelijk aan het[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
smeuiig varkensvlees met zoete saus -slow cooker

voor 6 personen 1 tot 1,5 kg varkensvlees - procureur, haaskarbonade of wat er in de aanbieding is. 2 gesnipperde uien 2 el abricozenjam 1/2 flesje bbq -saus[...]

Bron: smulweb.nl
Hongaars varkensvlees met paprika en sauer cream

voor 4 personen Ingrediënten voor 4 personen Grof zout en gemalen peper 350 gram dunne Tagliatelle 1 eetlepel olijfolie of plantaardige boter 400 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Shoarma Groenten Schotel met R

voor 4 personen * 500 gram shoarma vlees * 2 paprika`s ( kies maar twee kleuren ) * 1 flinke ui * 250 gram champignons * 2 eetlepels sesamzaad * 150 gram[...]

Bron: smulweb.nl
Kip curry met boontjes en zoete aardappel

Ingrediënten Porties : 4 2 grote zoete aardappelen (ong. 1 kilo) peper en zout, naar smaak 2 kipfilets kokosolie 1 rode paprika 2 eetlepels milde curry[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige kip tagliatelle met Marsala wijnsaus

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Boeuf Stroganoff

Ingrediënten Porties : 4 600 gr runderfilet 150 gr verse champignons 2 eetlepels olie 1 kleine ui, fijngehakt 2 kleine augurken ½ theelepel zoete[...]

Bron: allrecipes.nl
Varkenshaas met paprika

Ingrediënten Porties : 4 350 g basmatirijst en wilde rijst, gemengd 600 ml kokend water 2 sinaasappelen 1 el olijfolie, extra vergine 350 g varkensfilet[...]

Bron: allrecipes.nl
Overheerlijke kip kerrie!

voor 4 personen Voor het Kipmengsel: * 500 gr. Kipfilet * 1 (rode) Ui * 2 teentjes Knoflook * 5 eetlepels Ketjap Manis * 2 eetlepels Sojasaus * 1 eetlepel[...]

Bron: smulweb.nl
BRAZILIAANSE RUNDVLEESSCHOTEL

voor 4 personen 600 gram magere runderbraadlappen, 2 gele paprika`s, 1 rode spaanse peper, 4 grote rode uien, 50 gram roomboter, 68 gram tomatenpuree (klein[...]

Bron: smulweb.nl
Rundergoulash met paprika

Ingrediënten Porties : 6 1 kilo runderstoofvlees 150 gr reuzel (of olijfolie) 3-4 uien, in zeer dunne plakjes 1 scheut azijn, verdund met 1/16 l water 50[...]

Bron: allrecipes.nl
Eendenborst met gedroogde peren en abrikozen

Ingrediënten Porties : 4 2 eendenborsten 2 eetlepels klein gesnipperde uien 2 gedroogde peren (klein snijden) 4 gedroogde abrikozen (klein snijden) 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsvlees met zoete aardappel en verse kruiden

Overlopend van inspiratie na de workshop van Annabel Langbein liep ik bij de slager naar binnen. Van alle ideeën kon ik geen keuze maken, en blijkbaar was dat[...]

Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl
Rundvlees uit de wok

Ingrediënten Porties : 2 175 g eiermie 1 el zonnebloemolie 2 grote teentjes knoflook, uitgeperst 1 tl geraspte, verse gember 1 grote, rode paprika, zaad[...]

Bron: allrecipes.nl
Gemarineerde Rosbief met Groenten

voor 2 personen 250 gram Rosbief Halve rode paprika Halve gele paprika Halve groene paprika Halve wortel Halve rode ui 3 stengels paksoi 100 gram taugé[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy