Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlPas zei iemand tegen mij dat ik vaak spekjes gebruik. Dat klopt ook wel, het is een lekker pittige smaak en spekjes zijn redelijk lang houdbaar in de koelkast.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 kilo aardappels (geschild) 2 uien (gesnipperd) 3 eetlepels zonnebloemolie 1 bakje mix voor babi ketjap 400 g speklapjes 4 eetlepels ketjap[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 speklapjes 4 tenen knoflook 1 rode peper 3 el gembersiroop 4 el ketjap manis 2 tl donkerbruine basterdsuiker 1 el zonnebloemolie 1 citroen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 1 schaal sugar snaps (200 g) 4 speklapjes 3 el zonnebloemolie 1 zakje Japanse teriyakisaus (160 g) 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlEen lekker recept van Janneke Philippi uit haar boek Stoven bij Janneke thuis. ‘Meestal gaan speklapjes bij ons in de koekenpan of op de barbecue.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen heerlijk recept met een Aziatisch tintje. De biologische speklapjes zijn van de slager en dat proef je echt. Laat je niet afschrikken door de[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 500 g schouderkarbonade 500 g speklappen 8 ronde sjalotten 4 rode pepers 4 rawits 4 cm gember 2 serehstengels zonnebloemolie 4 djeruk perut 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 speklappen (in de breedte gehalveerd) 1 Spaanse peper (zaadjes verwijderd en fijngesneden) 3 el gembersiroop 4 el ketjap manis 1 el bruine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 speklappen 6 eetl. ketjap manis 3 eetl. aceto balsamico 2 eetl. zonnebloemolie peper en zout 2 bruine bake off stokbroodjes 2 tenen knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Speklapjes,karbonade,enz.uien,zonnebloemolie,ketjap manis,knoflook tomatenpuree. Hulpmiddelen Barbecue Voorbereiding Snijd het vlees[...]
Bron: smulweb.nl