Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 214 recepten
voor 4 personen 1 kilo doorregen runderlappen 125 gr magere gerookte spekblokjes 1 gele paprika 1 rode paprika 3 uien 4 teentjes knoflook 1 klein Spaans[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 250ml abrikozen sap 250g abrikozenjam of -gelei 2 eetlepels gemalen verse gemberwortel 1 eetlepel honing 175g ongezouten boter,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 theelepels zout 2 theelepels paprikapoeder 1 theelepel gedroogde tijm 1 theelepel witte peper 1/2 theelepel cayennepeper 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 kipfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 120 gr witte bloem 3 eetlepels olijfolie 4 uien, gesneden 3-4 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 lamskarbonades, circa 450 g in totaal, zonder vet 2 uien, in vieren gesneden 2 grote stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kopje broodkruim 1 dl droge witte wijn of bouillon 3 teentjes knoflook 1 ei versgemalen peper zout 1 theel. paprikapoeder 1 theel. gehakte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 kg lamsschouder 300 g tomaten 200 g gekookte kikkererwten 400 g winterpeen 150 g selderijstengel 400 g courgette 400 g aubergine 1-2 l[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 2 eetlepels zonnebloemolie 1 zak aardappelpartjes (450 g) 4 appels (Elstar) 1/2 pot cranberrycompote (pot a 350 g) 500 g gebroken[...]
Bron: ah.nlLamsbout uit de Oven Zo...nu eindelijk eens een lamsvlees gerecht Wij houden niet van lamsvlees... Ik heb enige keren lamsvlees bereid...maar het is nooit een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten Porties : 12 500ml appelsap 5 eetlepels ahornsiroop 2 1/2 eetlepels gehakte verse tijm 2 eetlepels gehakte verse marjolein 1 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nl