Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Voor ongeveer 4 personen. Los 100 gram santen op in een halve liter heet water. Snij 5 ons kipfilet in stukjes en roerbak ze 5 minuten in olie. Neem ze daarna[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen supermakkelijk recept van mijn moeder: 4 kipkarbonaadjes (of andere kipdelen) 4 uien 500 gram tomaten 25 gram margarine 2 maggiblokjes en 1 jusblok 1[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de categorie basisrecepten die je gewoon bij de hand moet hebben heb ik vandaag in de aanbieding: marinade voor kip saté en de satésaus. Ik kan er[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk moet nu opeens denken aan een oud tijdschrift dat ik bewaar. Erg oud hoor, zeker uit de jaren ’70. De huisvrouw wordt erin aangeraden om eens lekker[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, waar zouden we toch zijn zonder die brave bloemkool? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het met bloemkool doen. Je kunt hem raspen en als rijst[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk hou van rundvlees dat ellenlang moet stoven. Hoe langer, hoe beter. Het is niet echt nodig om het vlees aan te bakken, maar dat heb ik al eerder[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl