vispakketjes op de bbq | worteltaart jamie oliver | linzenschotel | vispakketjes bbq | tomatenchutney ah | worteltaart recept jamie oliver | tomatenchutney | bamisoep | ovenschotels recepten ah
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder drumstick sperziebonen

Gevonden 39 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Stoofvlees in bier

Het was vanmorgen grijs hefstweer. Ik had veel te doen, maar geen puf om iets aan te pakken. Toen moest ik denken aan een recept van Stephanie Versteeg uit de[...]

Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl

Konijn met pruimen en Préaris Quadrupel

Ken je klassiekers! Het is zowat de meest gebruikte uitdrukking bij startende 'Mijn Restaurants' en andere kookprogramma's. Die slagzin kwam mij voor de geest[...]

Bron: marijkekookt.blogspot.be
Gestoofd rundvlees in bier met gegrilde pompoen[...]

Laatst heb ik heerlijk gestoofd rundvlees in bier gemaakt, wat toen via Thuisafgehaald werd besteld als kerstavond-maaltijd. Het was een groot succes, en[...]

Bron: sherydahskooklab.blogspot.nl
Varkenswangen gestoofd in bier met kastanjes

De Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Hertenbiefstuk met kriekenjus

Ingrediënten 4 (herten)biefstukken (op kamertemperatuur) 4 el olijfolie 50 g boter 1 ui (fijngesnipperd) 100 g winterpeen (in dunne plakjes) 1 stengel[...]

Bron: ah.nl
Konijn op z'n Limburgs

Ingrediënten ½ konijn in delen (bak ca. 600 g) 3 laurierblaadjes 4 kruidnagels 150 ml rodewijnazijn 1 flesje bier (0.33 liter) 75 g boter 3 uien (in[...]

Bron: ah.nl
Lamsstoof met dronken appeltjes **

Ingrediënten: 500 gr. lamsborst 2 eetlepels olijfolie 2 grote uien 2 eetlepels bloem 3 dl. bruin bier (oud bruin) 3 dl. runderbouillon 3 eetlepels appelazijn[...]

Bron: cucina-dimama.blogspot.nl
Stoofvlees met kriekbier en kersen

Een stoofschotel in de zomer. Niet iedereen denkt eraan stoofvlees te maken voor een maaltijd tijdens een zomerse dag, maar het kan. De zomer geeft juist weer[...]

Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com
Kalkoen met bier en paddestoelen

voor 4 personen 2 grote Elstar appels 1 fles zwaar bier, naar keuze 75 gr. boter 500 gr. kalkoenfilet Kaneel 2 knoflooktenen Kruidnagel, gemalen 250 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Kip stifado

voor 4 personen 1 Kip ca 1 1/2 kg in minimaal 8 stukken. 1 kg kleine uitjes ( sjalotjes ). 1 grote ui fijngehakt. 6 teentjes knoflook fijngehakt. 4 sl[...]

Bron: smulweb.nl
Draadjesvlees

Deze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]

Bron: eerstkoken.blogspot.nl
Vlaams stoofvlees

voor 4 personen 2 uien 1 teen knoflook 800 g runderpoulet bloem 30 g boter 1 flesje trappisten dubbel bier 1 laurierblaadje 2 takjes tijm 1[...]

Bron: smulweb.nl
Draadjesvlees op z`n Vlaams

voor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]

Bron: smulweb.nl
Runderstoofschotel met kruidnagel en bier

Ingrediënten 700 g runderriblappen 50 g boter 5 kleine uien 660 ml bokbier (Guinness of Kasteelbier) 10 kruidnagels 2 blaadjes foelie (gedroogd) 3[...]

Bron: ah.nl
Runderstoof met bier en mosterd

We ontdekten nog een voorraadje bier in de kelder. En aangezien er bij ons in de winter bijna geen bier gedronken wordt, besloten we er mee te gaan koken. Ik[...]

Bron: aboutfoodandmore.blogspot.fr
Varkenswangen gestoofd in bier met kastanjes

De Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy