Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen Lamsbout met bot (gewicht ca. 1300 gram) - 8 aardappelen - 26 tenen knoflook - 1 takje rozemarijn - 1 takje tijm - boter - peper - zout -[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 perssinaasappels 4 el olijfolie 1 ui (in ringen) 2 schaaltjes schouderkarbonades (a 2 stuks) 4 takjes tijm 100 g gedroogde pruimen zonder[...]
Bron: ah.nlPure beauty. Pure GUINNESS®. Wist u dat de trots van Ierland, het bier Guinness, niet voor vegetariërs is? Google het merk maar eens; het zwarte bier[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGehaktballetjes laten zich over het algemeen beroerd fotograferen, maar gehaktballen in biersaus maken pas echt een slecht plaatje. Het lukt me gewoon niet om[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSukadelapjes, het minst fotogenieke stukje vlees! Ik heb een persoonlijke leverancier van gedroogde zwammetjes. Uit Noorwegen. Een goede collega van Meneer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 700 g witlof 2 x 2 stuks ribkarbonades 2 el kruidenmix cajun (busje 90 g) 50 g roomboter (voor bakken & braden (pakje 200 g)) 1 duopak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse Italiaanse kruiden (20 g) 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) 4 teentjes knoflook 4 ossenhaasjes 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 schouderkarbonades 25 g boter 2 tenen knoflook (in plakjes) 2 rode uien (in dunne plakjes) 250 g kastanjechampignons 4 takjes tijm (in[...]
Bron: ah.nlVoor mijn feestelijke menu, maak ik als hoofdgerecht dit recept van eendenborst met bramen. In dit recept wordt eendenborstfilet even gebakken en daarna verder[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 600 g vastkokende aardappels (geschild) 5 eetlepels roomboter (in blokjes) 1 teentje knoflook (geperst) 100 ml volle rode wijn 1 pot[...]
Bron: ah.nlBij de meeste huishoudens is het woensdag gehaktdag. Bij mij in de keuken niet, want op woensdag heb ik wat minder tijd om het avondmaal te bereiden. Dan zoek[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet was een plantaardige kerst dit jaar! Na de film 'Julie and Julia' leerde ik over de beroemde Franse stoofschotel boeuf bourguignon van Julia Child. Toen ik[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilogram riblappen, niet al te mager - 10 sjalotjes - 3 teentjes knoflook - 150 gram magere gerookte spekreepjes - 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlVoor het eerst een fazant bereid: weer een mijlpaal in de hobbykokcarrière. Het gevederde beestje lag eergisteren aan het eind van een jachttripje in de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl