Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten 500 g riblappen 3 sjalotjes 2 teentjes knoflook 2 rode pepers 25 g macadamianoten 4 el olie 2 tl ketoembar 1 tl djinten (gemalen komijn) 4[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen Ingrediënten 500 g mager half om half gehakt 500 g lamsgehakt 1 ui, heel fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 snij witte brood grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 12.5 gram lichtbruine basterdsuiker 2 snufjes gemalen zwarte peper, apart te verwerken snufje gedroogde tijm snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 grote ui, versnipperd 70 gr rozijnen 3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels geroosterde sesamzaadjes 1 blik (van ong.[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 g lamsvlees of kip of varkensvlees als jij geen moslim bent (in dunne reepjes) VOOR KRUIDEN: 1 t piment 1/2 t cayennepeper 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Ingrediënten 500 g mager half om half gehakt 500 g lamsgehakt 1 ui, heel fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 snij witte brood grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo kip, in stukken 250-500 ml melk 2 eieren hete pepersaus, zoals Tabasco 250 gr bloem, gezeefd 1 flinke eetlepel zout 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 hele kip van 1-1,5 kilo 2 laurier blaadjes 3 tenen knoflook (meer mag) bouillon blokje (Kip of evt. groente) Roomboter (+/- 100 gram)[...]
Bron: smulweb.nlIk had nog kangoeroevlees in de diepvries, uit het Lidl diepvrieskerstassortiment. Dit recept kan je natuurlijk ook met elk andere biefstuk of filet maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Libanese keuken geldt als de meest verfijnde van de Arabische wereld. Shoarma is daar streetfood en vind je op elke hoek van de straat. Meestal lamsvlees en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorlopig even zonder 'prentje'. Het is winter (vroeg donker) en gezien ik vooral 's avonds aan het koken ben, is een foto maken bij natuurlijk daglicht geen[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be21 oktober 2014, de eerste échte herfstdag. Een gure, stevige wind raast rond ons huis, regelmatig zijn er felle regenbuien met zelfs wat hagel, de lucht ziet[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beLamsshoarma is een favoriet bij ons thuis, de kruiden die je er automatisch bijkrijgt bij de slagers daarentegen niet. Ik proef vaak veel kaneel, kerrie of[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlAfgelopen weekend schreef Marjoleine de Vos in de NRC dat Franse dames haar vroegen: Et vous? 'Wat hebt u in Nederland nu voor een typerend gerecht?' Daar[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 doosje bladerdeeg (ontdooid) 400 gr iets kruimige aardappelen (in blokjes van ca een halve cm) 2 el zonnebloemolie 2 uien (gesnipperd) 3[...]
Bron: smulweb.nl