Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Agnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie 1,5 kg lam (schouder), in stukken gesneden 3 teentjes knoflook, gehakt 2 uien, gesnipperd 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 uien 2 teentjes knoflook 1 ei 500 gr rundergehakt (of 250 gr rund en 250 gr lam of 250 gr varkensgehakt) zout peper 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr lamsfilet of lamsbraadstuk een halve komkommer 6 -8 lente-uitjes klein potje pruimensaus of Hoi Sin saus 1 krop sla[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 citroen, geschild en uitgeperst 2 eetlepels fijngesneden verse oregano 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 een halve lamsbout 10 tot 12 middelgrote aardappelen, geschild en in stukken van 5 cm gesneden 5 teentjes knoflook 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 kg lamsschouder, in kleine stukjes zout en peper naar smaak 3 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook, geplet 1 klein glas[...]
Bron: allrecipes.nlPasen vandaag en traditioneel wordt dan lam geserveerd. Wel ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en kies voor... eend! Eend en zoet gaan goed samen. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten: ½ kg gehaktballetjes* (shortcut: een zak Ikea balletjes) ½ kg zoete aardappelen (bataat) 1 kg tomaten of een groot blik tomaten en een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNòg een hartig gerecht! We doen zot! Geen schrik, ik heb nog een aantal plannen om de zoetekauwen onder jullie te plezieren, wacht maar... Eerst dit geweldige[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beDe strenge vegetariër onder ons kan dit misschien maar beter niet lezen, maar wees gerust dat dit lam een geweldig leven heeft gehad. Ik ben zo blij als een[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk hou van delen. Ik hou van eten waarbij je kunt snoepen uit verschillende bakjes en veel dingen kunt proeven. En vooral wanneer er veel mensen komen eten[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlVorig jaar ging ik met Pasen (met nog 10 vrienden) een weekendje weg en nam ik een hele (zelfgemaakte) Indische rijsttafel mee. Dat was erg lekker, maar ook[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlWe kennen natuurlijk allemaal wel 'de bal gehakt' en dan natuurlijk vooral die van je moeder vroeger thuis. Bij ons thuis waren het platte ballen met een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl