Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg sukadelapjes 3 uien 500 g winterpeen 10 g peterselie 10 g verse Provençaalse-kruidenmix (bakje) 3 tenen knoflook 1 sinaasappel 2[...]
Bron: ah.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlHet is al eind maart maar nog zo extreem koud dat we trek hadden in een verwarmend stoofpotje. Ik maak dat altijd in de crockpot, die staat dan de hele middag[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHet is schitterend buiten. September is zo'n mooie maand! Alles herneemt weer zijn gebruikelijke loop. Bij de Landwinkel Nieuw Slagmaat ontvangen ze hartelijk[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 700 g magere runderlappen (of sukadelapjes) 1 ui 1 winterpeen 175 g champignons 2 el olie 30 g roomboter 125 g magere spekblokjes 12[...]
Bron: ah.nlHet is schitterend buiten. September is zo'n mooie maand! Alles herneemt weer zijn gebruikelijke loop. Bij de Landwinkel Nieuw Slagmaat ontvangen ze hartelijk[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl