Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 141 recepten
voor 4 personen 4 kipfilets zout en versgemalen peper paprikapoeder 3 eetl. olijfolie of vloeibaar bakproduct 4 plakken rauwe ham voor de tapenade: 150 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 voor de gehaktballen 3 takjes verse rozemarijn, alleen de blaadjes 12 cream crackers (van Jacob's of Lu) 500 gr rundergehakt (of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1 ui 1 teentje knoflook 1,5 cm gember (optioneel) 1 rode paprika 1 bakje champignons 1 grote stronk broccoli 2 eetlepels vet[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 blikje of flesje (350 ml) bier 1 eetlepel rode wijnazijn 45 ml donkere maïssiroop (of glucosestroop) 30 ml mosterd 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1.5kg hele varkensfilets 2 teentjes knoflook, gehakt 15 olijven op olie, ontpit 1 theel mosterd zout en versgemalen zwarte peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 rode paprika, in vieren gesneden en zonder zaden 1 gele paprika, in vieren gesneden en zonder zaden 3 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr rundergehakt 1 ei, 2 eetlps ketjap en 2 eetlps nasikruiden paneermeer 8 stuk katenspek 225 gram zelfrijzend bakmeel 2 eieren 0,5 ltr[...]
Bron: smulweb.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappels (in stukken) 2 eetlepels boter 4 varkensfilets 3 eetlepels grove mosterd 125 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 250 g eendenborstfilet 40 g pijnboompitjes 500 g rode bieten gekookt 2 el balsamicoazijn 1 tl pittige mosterd 1 tl honing 6 el olijfolie extra[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 6 theel. plantaardige olie 2 theel. balsamico 4 stukken kalkoenbiefstuk van ca. 1 cm dik (totaal ca. 500 g) 1 rode ui, in smalle[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nl