Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
De Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKonijn uit de Oven met Spruitjes en Aardappeltjes met Rozemarijn Een lekker konijnrecept stond nog niet op mijn bloggie En het word toch veel gegeten.... Ik[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlAllereerst mijn excuses voor de enigszins crappy kwaliteit van de foto's dit keer. Mijn eigen digitale camera is kapot en dus mag ik de oude van mijn vaders[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHet oorspronkelijke recept is met vijgen - dit is met tutti frutti Ingrediënten: 1 ongekruide varkensrollade van 1,5 kg olijfolie 2 rode uien, gepeld en in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKip uit de römertopf met pittige pinda marinade Het is nu officieel herfst! Die begon eigenlijk al begin september… Dus begon het herfstgevoel bij mij al[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 4 kippenbouten 1½ eetlepel koekkruiden chilipeper 2 eetlepels olijfolie 65 g roomboter 1 ui (gesnipperd) 300 g witte rijst 3[...]
Bron: ah.nlFlatbread:140 gr volkorenbloem & 140 ml Griekse yoghurt. 11/2 theelepel bakpoeder, snufje zout. Eventuele verse kruiden naar keuze. Goed mengen, inpakken[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlBij de groenteman, op de markt en soms in de supermarkt liggen volop verse vijgen. Vanavond krijgen we vrienden te eten. Even een snel borrelhapje maken van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 10 personen -1 ui (fijngehakt) -1 wortel (fijngehakt) -olijfolie -1 lamsbout (circa 2 kg) -zout -1 groene of zwarte vijg per persoon -500 g druiven[...]
Bron: smulweb.nlJe bent pro of je bent contra. Eenden- en/of ganzenlever laat niemand onverschillig. Maar da's een discussie die ik hier niet wil voeren. Ik vind het lekker en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen *1kg kippenbouten of een hele kip in stukken *2tl kaneelpoeder *2kardemompeulen of 1tl poeder *1mespunt safraan, draadjes of poeder *2-3el[...]
Bron: smulweb.nlIngredienten: - 500 g varkenshaas - zout en peper - roomboter Voor de vijgensaus: - 1 el gezouten roomboter - een kleine rode ui, gehakt - 6 rijpe vijgen, in[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 75 gr pruimen, grof gesneden 25 gr krenten 2 eetlepels crème de cassis 1 1/2 eetlepel verse rozemarijn, fijngesneden 1 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 ml sinaasappelsap 2 eetlepels olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngehakt 6 (170 gr) varkensfilets 6 plakjes bacon 6 verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eendenborstfilets (ong. 330 gr per stuk) 1 eetlepel balsamico 1/2 dl rode wijn 50 gr gezouten boter 4 theelepels suiker 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2el olijfolie,600gr lamsvlees in blokjes Zout,peper 2uien gesnipperd 4teentjes knoflook(fijn snijden)2tl komijn2tl koriander.(gemalen) 2tl[...]
Bron: smulweb.nl