Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr rundergehakt 1 eetlepel gesneden peterselie 1 eetlepel kappertjes 1 eetlepel gesneden rode ui 4 theelepels citroensap 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr in blokjes gesneden runderstoofvlees 1 theelepel olie (geen olijfolie) 1 ui, grof gehakt 2 wortelen, fijngesneden in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 125 gr bloem 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 1 hele kip, in stukken gesneden 15 gr boter 1 ui, versnipperd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g aardappelen, geschild en in dunne schijfjes gesneden 1 winterwortel, circa 200 g, in dunne, schuine plakjes gesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 entrecotes een flinke klont boter 4 eetlepels whisky 1 gesnipperde ui 1 geperst teentje knoflook 125 ml rode wijn scheutje[...]
Bron: allrecipes.nlDe römertopf van mijn oma.... Enkele weken geleden vertelde mijn collega over een heerlijk recept van lamsbout uit de römertopf. Jaren geleden heb ik zo'n[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 80 ml plantaardige olie (bijvoorbeeld zonnebloemolie) 120 ml sojasaus 60 ml citroensap 1 eetlepel mosterd 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 750 gr runder gehakt (niet te mager) - 1 rode paprika - 1 ui - 2 tenen knoflook - snufje kummel (karweizaad) PAS OP NIET TE VEEL! - 1 ei -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen KRUIDENSAUS: 3 sjalotjes, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 1 Rode peper , fijn 2 e olijfolie 30 g tomatenpuree of tomatenketchup 450 g tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Een lamsbout van 1+1/2-2 kg VOOR MARINADE: 2 t zout 1+1/2 t mosterdpoeder 10 ml suiker (Afhangende hoe zoet of zuur jij het lust.. elk mens[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1+1/2-2 kg lamsbout of lamsschouder braadstuk VOOR MARINADE: (dag vooraf) zout (2+1/2 t) zwarte peper (3/4 t) 2 t mosterdpoeder 2 t[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 kleine ui, zeer dun gesneden 1.5 kg runderstoofvlees snufje zeezout snufje versgemalen zwarte peper 4 grote tenen knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties: 4 Marinade 2 eetlepels originele HP saus 2 eetlepels knoflookpoeder 3 eetlepels zwarte peper 2 eetlepels maïzena 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - Gehakt 1 kg (1/2om1/2 of rund) - Mosterd (Dijon) 20 grm - Worcestersaus 13 grm - **Tomatenketchup , curry of BBQ saus 75 grm (eigen keus) -[...]
Bron: smulweb.nl