Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 2 aardappelen 2 eieren 1 klein uitje (bijv. zilverui) peper & zout 1 tl. bouillonpoeder 1 dl. olijfolie 1 kleine courgette per persoon 4 el.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 El. Kook olie 450-500 gr. Kip gehakt of kip stukjes [:9] 500 ml. (blik) Garbanzo bonen of kikker erwten (afgespoeld) 250 gr. fijn gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram sucadelappen (rundvlees) 3 uien, kleingesneden 1 teentje knoflook mespuntje sambal 1 eetlepet ketchup 2 eetl bloem 1 flesje bruin[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 4 courgettes van gelijke grootte * Zout en versgemalen zwarte peper * 8 dunne plakjes rauwe ham (Parma of Serrano) Ardennerham is te zout *[...]
Bron: smulweb.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk vind het een grappig gegeven hoe je met Zeeuws lamsvlees, uien uit de moestuin en lokale scharreleitjes iets zo exotisch als deze Ethiopische lamsstoofpot[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.bevoor 2 personen 150 gr. rundergehakt * 100 gr. kalfsgehakt * 1/2 ui * 1/2 teentje knoflook * 1/2 eetl. paprikapoeder * peper * zout * 1/2 eiwit * 1/2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 gr sucadelappen, 2 uien, 2 tenen knoflook, 4 el olijfolie, 2 el tomatenpuree, 1 el bloem, 2 dl rode wijn, 2 el cognac, 2 dl bouillon, zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 150 gr. rundergehakt * 100 gr. kalfsgehakt * 1/2 ui * 1/2 teentje knoflook * 1/2 eetl. paprikapoeder * peper * zout * 1/2 eiwit * 1/2 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlSoms maak ik wel eens wat...schrijf ik de ingredienten op, maak foto's tijdens het koken en vergeet dan als ik honger heb... om foto's van het eind gerecht te[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl