Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
We zitten op Chinese les, neeeee niet spreken of schrijven, dat gaat 'm echt niet worden, maar op kookles. Ik zou eerst alleen maar Evert leek het ook wel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlDeze beenham maak ik vaak klaar. Als er thuis gasten komen eten, met de feestdagen of gewoon omdat het "zo-lekker-is".Ik gebruik voor de saus een zakje, omdat[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDit lekkere gerecht kwam ik tegen in het blaadje van de Plus, Boodschappen. Al eerder maakte ik een kipgerecht met met abrikozen, appel en kaneel . Een[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten: *500 gram gehakt *450 gram sperziebonen (vriezer mag ook) *1 rode paprika *1 ui *pakje cheddar *zakje shoarmakruiden (voor 1 kg vlees) *olijfolie[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlIn de winter koop ik nog weleens diepvries sperziebonen, dit is een recept wat lekker snel klaar is, niet veel werk, en nog lekker ook! Natuurlijk het[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend, gewassen en in stukken) 2 x 2 ribkarbonades 2 el olijfolie (+ extra scheutje) 500 g sperziebonen[...]
Bron: ah.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 650 gr runder(rib)lappen 4 eetlepels appelstroop 2 eetlepels mosterd zout en peper 30 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 4[...]
Bron: allrecipes.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlBij ham denk ik toch altijd meer aan iets voor op je brood, dan voor bij het warm eten. Ja, grote hammen bij een buffet, maar dat past niet helemaal in de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDe ballen van Miep Het recept van deze pittige gehaktballetjes met een heerlijke saus heeft mijn moeder ooit uit een krant (waarschijnlijk het Algemeen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 4 scharrel- of maïskipfilets 1 tl gedroogde salie, optioneel 8 plakjes rauwe ham (bijvoorbeeld parmaham) 2 el olijfolie 2 tenen knoflook,[...]
Bron: smulweb.nlHallo! Gisteravond heb ik niet geblogd, maar via Facebook toch laten weten waar ik had gegeten: bij de Bazar in Amsterdam! Op zich was het eten best lekker,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr biefstuk, in reepjes 500 gr snij- of sperzieboontjes 2 uien, in ringen of snippers 1 teentje knoflook, uitgeperst 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram worteltjes 150 gram diepvries sperzieboontjes 4 aardappelen 1 pond magere lamslapjes 5 eetl. boter zout en peper 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlDeze kipfilet staat geregeld bij ons op het menu. Hij is lekker en simpel te maken. Je zou hem ook makkelijk voor bv. de kerst op het menu kunnen zetten. Hij[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nl