Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 44 recepten
Als je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe roomsaus wordt niet gemaakt met slagroom, maar met roomkaas. De filets worden - nadat ze zijn platgeslagen tot ze overal even dik zijn - door de bloem[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 dungesneden (kalfs) schnitzels - 250 gram kleine champignons - 2 eetl citroensap - 4 eetl bloem - 3 eetl boter om te bakken - zout - witte[...]
Bron: smulweb.nl1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kipfilets stukje foelie 1 kippenbouillontablet zout, peper 1 limoen of kleine citroen 2 eetlepels peterselie 2 eetlepels boter` ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 40 gram boter, 1 ui fijngesnipperd, 1 gekookte aardappel, 250 gram gehakt (naar keuze), 1 el paneermeel, 1 klein ei, 1/8 l. slagroom, 2 el[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen -8 kleine lamskoteletjes -witte peper uit de molen en zout VOOR DE SAUS: -150 g gesnipperde uien -100 g doorregen spek (dobbelsteentjes) -200[...]
Bron: smulweb.nl1 el olijfolie 50 gr boter 2 grote uien in smalle ringen 250 gr champignons 1 kilo ossenhaas aan één stuk Beetje cognac om eventueel te[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 kilo biefstuk 100 gr boter 250 gr champignons 250 gr augurken zout en peer naar smaak 200 ml slagroom 1 citroen, geperst verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 hele ui 1 kruidnagel 1400 ml water 200 ml witte wijn 1 steel bleekselderij, in stukken gesneden 1 teentje knoflook 1 takje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. varkensvlees in blokjes, 1 ui, 4 tomaten of 1 blik tomaten, zout, peper, boter, 1 teentje knoflook, 1.5 dl. rode wijn, marjolein, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 varkensfricandeaus 100 gr boter 100 gr hazelnoten 3 stevige appels(goudrenet) 1 ui 1 borrelglas calvados of cognac 2 dl droge[...]
Bron: allrecipes.nlIk had bij het recept van zuurkool met zalm en reuzenbonen als eens ontdekt dat zuurkool en vis goed met elkaar combineren. Ook in dit recept van saltimbocca[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nl