Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 6 personen 1 kg sudderlappen (rund),100 g boter of margarine, 50 g spekjes, 2 plakken ontbijtkoek zonder korst, een handje rozijnen, een half bekertje[...]
Bron: smulweb.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlStomme titel, ja, zeg het maar gewoon, hoor. Toch wilde ik echt een vegetarische versie maken van de bekende 'kip kerrie'. Maar dat wordt dan gewoon groente in[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet vorige receptje was er eentje van Bill Granger, wel we doen er nog eentje bovenop. Dit keer de lekkere Marokkaanse gehaktballetjes. Heerlijk met al die[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 pak Indiase Kip Korma 450 ml kraanwater 350 g kipfiletblokjes 300 g basmatirijst 500 g waspenen 75 g rozijnen 3 el zonnebloemolie 300 g[...]
Bron: ah.nlKonijn met pruimen en bruin bier is pure nostalgie en ook super lekker. Maar toen ik dit recept van konijn met Marokkaanse kruiden tegenkwam, dacht ik meteen,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlDe Noord-Afrikaanse keuken Dit recept is georiënteerd op de Noord-Afrikaanse keuken. De landen Marokko, Algerije en Tunesië hebben aan veel buitenlandse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de Paneer: 3 liter melk 6 eetlepels citroensap (dit geeft meer paneer dan je nodig hebt, maar paneer is een kleine week houdbaar in de[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 1 konijn, in stukken 1 ui, fijn gesneden 1 wortel, fijn gesneden 1 eetlepel gesneden verse rozemarijn zout[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 8 kipfilets, in stukjes van 2,5 cm 1 aubergine, in stukjes van 2,5 cm 2 grote uien, dun gesneden 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stukken ossenhaas, circa 150 g per stuk, zonder vet ¼ tl extra vergine olijfolie 250 g radijsjes, in dunne plakjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]
Bron: allrecipes.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl