Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Een verrassend lekkere Siciliaanse ovenstoofschotel van magere runderlappen, tomaten, aubergine, bleekselderij, olijven en kappertjes. Het stoofgerecht wordt[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlOp de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDit heb je nodig: Voor het deeg: 200 gram bloem; 7 eetlepels zonnenbloemolie; 1/2 koffielepel zout; water. Voor de vulling: 500 gram verse spinazie; 1[...]
Bron: smulweb.nlSoms hoef je echt niet naar een restaurant om ontzettend lekker te eten. De Boodschappen deze maand lijkt het beste supermarktmagazine ever! Na de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 8 kalfsschnitzels (a 75 g) zout peper 2 eetlepels bloem 1 sjalot 60 g koude boter of margarine 1 dl droge witte wijn 2 dl Marsala 1 pot[...]
Bron: ah.nlGoedenavond! Vanavond was ik van plan iets heel lekkers te maken wat mijn vader thuis wel eens maakte: kip met een korstje. 'T was alleen de eerste keer dat ik[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlDe eerste Delicious van het nieuwe jaar is weer binnen en daar staan veel lekkere dingen in, zoals deze pizza. In plaats van een echte pizzabodem, wordt hier[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen lekker kippetje uit Delicious nummer 2 van dit jaar. Suggestie in het recept was om aardappelen mee te koken in de stoofpot, maar het duurde erg lang[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 800 g rundvlees (stoofvlees) - boter - 2 uien - 1 flesje donker abdijbier - 1 flesje kriek - bloem - peper en zout - 2 blaadjes laurier - 2[...]
Bron: smulweb.nl