Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 6 personen 700 g speklappen, elk speklap in vier gesneden (zo 4 cm stukken) 1 e pinda of zonnebloemolie 3 sjalotten, fijn 2 teentjes knoflook, fijn 4 e[...]
Bron: smulweb.nlEven in de koelkast kijken........ Er zijn nog taugé die ik zelf heb geteld en kippenbout. Dan denk ik dat ik even snel een noedel ga maken. Lekker bij het[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIngrediënten 300 g witte rijst 1 ui 2 tenen knoflook 200 g peultjes ½ Chinese kool 400 g kipfilet 2 el zonnebloemolie 3 el sojasaus (flesje 250 ml)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 g Hollandse garnalen 300 g half-om-halfgehakt 2 teentjes knoflook (geperst) 2 theelepels sambal oelek ½ flesje zoete chilisaus (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 125 g roze garnalen 3 bosuitjes 500 g half-om-halfgehakt 1 cm verse gemberwortel (geraspt) 1 Chinese kool (in fijne reepjes) 3 el medium dry[...]
Bron: ah.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is Chinees Nieuwjaar en dat vieren we met de traditionele 'Drie kopjes kip' 三杯 鸡 sān bēi jī Origineel gerecht uit Ningdu in de provincie Jiangxi (zuid[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlStom, toen ik ze al op had, bedacht ik dat ik er nog geen foto van gemaakt had. Dan maar één van internet geplukt. Recept van de video[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr gehakt 2 eetlepels sojasaus (en nog een beetje voor bij de kool) 1 eetlepel sherry 1 eetlepel maïzena zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 500 g varkensvlees in reepjes 60 ml Worcester of hoisin-saus 1 e sojasaus 1 e geraspt gemberwortel 2 teentjes knoflook, fijn 3 e tomaten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 500 g varkensvlees in reepjes 60 ml Worcester of hoisin-saus 1 e sojasaus 1 e geraspt gemberwortel 2 teentjes knoflook, fijn 3 e tomaten[...]
Bron: smulweb.nl