chinese tomatensoep smulweb | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | aardbeiensoep met citroensorbetijs | honig ovenschotel provencaal | boerenkool ovenschotel vegetarisch
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder rode ui basmati rijst

Gevonden 20 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Thaise gehaktballetjes met paksoi

Ingrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]

Bron: allrecipes.nl
Romige kip tagliatelle met Marsala wijnsaus

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]

Bron: allrecipes.nl

kip in bladerdeeg met oesterzwammen

gegeten 10 oktober dit lekkere kipgerecht maar weer eens gegeten. nu met oesterzwammen gebakken in boter met Provençaalse kruiden.

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Kip met oesterzwammen en bacon

Oesterzwammen Grappig hoe bepaalde zaken soms ineens samenkomen. Al jaren was dit recept ergens in mijn hersenkronkels opgeslagen. Ik kon alleen mijn notities[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus + perfect[...]

Kies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]

Bron: irenekookt.blogspot.nl
Aziatische biefreepjes met oestersaus

Wat een lekker recept deze Aziatische biefreepjes met oestersaus. Het is een roerbakgerecht met reepjes biefstuk, ui, aubergine, oesterzwammen en taugé. De[...]

Bron: receptentesten.blogspot.nl
Klassieke rosbief met mierikswortelsaus

Ingrediënten 2 stukken rosbief (a ca. 600 g) 3 eetlepels vloeibare boter (of gesmolten boter) grofgemalen zwarte peper 250 ml slagroom 6 eetlepels[...]

Bron: ah.nl
Gevulde sinaasappelkip

Ingrediënten 1 scharrelkip ((1.4 kg) op kamertemperatuur) 3 perssinaasappels (schoongeboend) 1 bakje tijm ((15 g) alleen de blaadjes) 5 el olijfolie 2[...]

Bron: ah.nl
Aziatische biefreepjes met oestersaus

Ingrediënten 1 pak meergranenrijst (275 g) 3 el olie 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 schaal biefstuk ((2 stuks ca. 325 g), in reepjes) 1 ui (in halve[...]

Bron: ah.nl
Kip teriyaki

Ingrediënten 1 schaaltje kipfilethaasjes (ca. 350 g) 5 eetlepels teriyaki marinade (fles a 250 ml) 3 groene paprika's 1 bakje oesterzwammen (150 g) 250 g[...]

Bron: ah.nl
Gepocheerde kip met paddestoelen

Ingrediënten 1 fles witte wijnazijn (250 ml) 50 g suiker 2 eetlepels scherpe mosterd ½ theelepel gemberpoeder 1 ui (gesnipperd) 500 g pompoen (in[...]

Bron: ah.nl
Kip in room - witte wijn - oesterzwammensaus

Dit recept is één van mijn favorieten. In het najaar vind ik het altijd heerlijk om met paddenstoelen te koken, dus besloot ik van de week om weer kip in room[...]

Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl
Pita gyros van oesterzwammen

1 persoon 2 pitabroodjes ca 150 gram oesterzwammen gyroskruiden naar smaak olie Snij de oesterzwammen in reepjes. Verhit wat olie in een pan en bak de reepjes.[...]

Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nl
hertenbiefstuk met paddestoelen en tagliatelli

voor 4 personen 1 pot vleesfond 1 dl madeira 1 dl port 1/2 dl cognac zout 1 sjalotje 300 gr tagliatelli 2 plakjes ontbijtspek 4 takjes peterselie 1 bakje[...]

Bron: smulweb.nl
Gehaktballetjes in zuiderse tomatengroentensaus

voor 2 personen 250 gr gehakt - ei - paneermeel - peper - zout - nootmuskaat ui - teentje look - courgette - +/- 150 gr oesterzwammen - gezeefde tomaten (500[...]

Bron: smulweb.nl
Kip gestoomd op shiitake en oesterzwammen

voor 4 personen 150 gram oesterzwammen - 150 gram shiitake - 250 gram kipfilet - 1 stukje gemberwortel (ca. 3 cm) - 4 gedroogde shiitake - 1 theelepel piment[...]

Bron: smulweb.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy