Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Dit is een van mijn lievelings chinese recepten. Rundvlees in oestersaus 250 gram runderreepjes 3 tenen knoflook fijngehakt een chilipeper zonder zaadjes[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 1 Chinese kool 1 rode peper 350 g varkensfiletlapjes 3 bosuitjes 3 eetlepels zonnebloemolie 4 eetlepels ketjap manis 1 pak roerbakmie (met[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g verse schouderkarbonade ½ t chilipoeder 1 t zeezout 1 t kurkuma 2 t knoflookpoeder 1 t gemberpoeder 2 el ketjap manis 1 t zwarte[...]
Bron: smulweb.nlEven in de koelkast kijken........ Er zijn nog taugé die ik zelf heb geteld en kippenbout. Dan denk ik dat ik even snel een noedel ga maken. Lekker bij het[...]
Bron: makkelijk-thais-eten.blogspot.nlIngrediënten 100 g Hollandse garnalen 300 g half-om-halfgehakt 2 teentjes knoflook (geperst) 2 theelepels sambal oelek ½ flesje zoete chilisaus (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje mihoen (250 g) 3 el olie 300 g kipfilet (in reepjes) 1 ui (in ringen) 1 pakje woksaus (black bean garlic (200 ml)) 1 Chinese kool[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g snelkookrijst 2 schaaltjes kalkoenfilet (a ca. 250 g) 1 Chinese kool 1 rode paprika 3 eetlepels zonnebloemolie 1 cup boemboe ajam[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 el zonnebloemolie 300 g roerbakrijst 600 ml kraanwater 300 g filetlapjes à la minute 550 g Chinese roerbaksaus zoetzuur (roerbaksaus,[...]
Bron: ah.nlThaise Rundvlees Salade met Pinda Dressing Ingredienten: Voor 4 personen. Voorbereiding 20 minuten, Bereiding 10 minuten. 3 lende- of kogelbiefstukken van 3 cm[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlvoor 2 personen: 6 bladeren chinese kool 1 vleestomaat 300 g biefstuk 1 zakje AH excellent teriyaki woksaus (lekker, beetje zoetig) 1 teentje knoflook 1 rode[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl