Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 34 recepten
Ingrediënten Porties : 4 650 gr runder(rib)lappen 4 eetlepels appelstroop 2 eetlepels mosterd zout en peper 30 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 4[...]
Bron: allrecipes.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 konijn, schoongemaakt met kop en lever peper en zout 1 grote ui (of 2 kleinere) 6 theelepels gele kerrie (het liefst van Cross[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram kipfilet, 150 gram sperzieboontjes, 250 gram champignons, 2 grote uien, 1 rode paprika, bakje tauge, handje vol ongezouten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 600 gr varkenslappen. * 1 ui. * 1 teentje knoflook. * 2 eetlepels olie. * 2 eetlepels tomatenpuree. * 1 eetlepel milde paprikapoeder. * 1/2[...]
Bron: smulweb.nlDeze massala kip wordt bereid met Surinaamse kerrie masala, niet te verwarren met de Indiase garam masala of onze gewone kerriekruiden uit de voorraadkast. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl2 pakjes plantaardige kipstukjes van Vivera 8 eetlepels ketjap 8 eetlepels tomatenketchup 3 theelepels sambal zakje kruidenmix voor nasi van Conimex bakje[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDeze kipfilet staat geregeld bij ons op het menu. Hij is lekker en simpel te maken. Je zou hem ook makkelijk voor bv. de kerst op het menu kunnen zetten. Hij[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlDeze beenham maak ik vaak klaar. Als er thuis gasten komen eten, met de feestdagen of gewoon omdat het "zo-lekker-is".Ik gebruik voor de saus een zakje, omdat[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWe zitten op Chinese les, neeeee niet spreken of schrijven, dat gaat 'm echt niet worden, maar op kookles. Ik zou eerst alleen maar Evert leek het ook wel[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 1 ui 200 gram worteltjes 150 gram diepvries sperzieboontjes 4 aardappelen 1 pond magere lamslapjes 5 eetl. boter zout en peper 1 teentje[...]
Bron: smulweb.nlIn de herfstvakantie mocht ik in mijn eentje vier dagen naar Ierland. Dit was alweer een hele tijd geleden en het was wel nodig. Al was het maar om mijn Ierse[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe ballen van Miep Het recept van deze pittige gehaktballetjes met een heerlijke saus heeft mijn moeder ooit uit een krant (waarschijnlijk het Algemeen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 3 300-400 gram kipfilet kruiden: kerrie, piri-piri, zout 300 gram sperziebonen 1 courgette 1 rode paprika 1 gele paprika[...]
Bron: allrecipes.nlHallo! Gisteravond heb ik niet geblogd, maar via Facebook toch laten weten waar ik had gegeten: bij de Bazar in Amsterdam! Op zich was het eten best lekker,[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 400 gr biefstuk, in reepjes 500 gr snij- of sperzieboontjes 2 uien, in ringen of snippers 1 teentje knoflook, uitgeperst 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400-500 gr kippenbouten of kipfilet 2 eetlepels masala kerriepoeder 1 ui 2-3 teentjes knoflook 1 klein blikje tomatenpuree 1[...]
Bron: allrecipes.nl