appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | pompoensoep met gehakt | Bamisoep met vis | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | kersenijs maken
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder poedersuiker zout

Gevonden 94 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Feijoada

Ingrediënten Porties : 12 750 gr verse worst 750 gr katenspek 750 gr varkensfiletlapjes 1,5 chorizoworst (bijv. van Stegeman®) 750 gr sucadelapjes[...]

Bron: allrecipes.nl

Kip in pindasaus

T. had weer lekker gekookt. 400 gram kipfilet, 3 el olie, 2 uien (in halve ringen), 1,25 tl kerrie, 2 el tomatenpuree, 300 ml bouillon, 1/2 el tijm, 1/2 el[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com
Konijnenstoof

In de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]

Bron: mangerie.blogspot.com
Kip Kerrie

voor 4 personen 1 kilo drumsticks ( kan ook met kipfilet, in blokjes ) 1 grote tomaat ( met of zonder vel) 2 grote uien laurierblad kerriepoeder (niet te[...]

Bron: smulweb.nl
Krokante varkensbuik

voor 4 personen 1 stuk varkensbuik à 900 - 1000 gram 4 laurierblaadjes 4 tenen knoflook, geplet reepjes sinaasappelschil (zonder het wit) van 1/2[...]

Bron: smulweb.nl
pittige sudderlapjes uit het pannetje

voor 4 personen Bak ca.1 kg. rundvlees in plakken gesneden (je kan er veel soorten rundvlees voor gebruiken ) in 2 ons uitgebruisde roomboter voeg er 1 in[...]

Bron: smulweb.nl
Corned Beef Diner (Slowcooker)

voor 6 personen 500 gr. Kleine (baby) wortels 500 gr. Kleine (krieltjes) rode of gele aardappels 1 middel grote gele stoppelknol (turnip) in (2.5 cm) blokjes[...]

Bron: smulweb.nl
Kip adobo

Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels maïsolie (of zonnebloemolie) 1360 gr kipdrumsticks en kipdijfilet 1 ui, grof gehakt 2 eetlepels knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsbout gemarineerd in groene kruiden

1 uitgebeende lamsbout van 1500-2000 g VOOR MARINADE: citroenschil van 1 citroen, in heel dunne reepjes 2 rode pepers, fijn paar takjes tijm, gestroopt takje[...]

Bron: smulweb.nl
Kip Saagwala

Ingrediënten Porties : 2 2 theelepels plantaardige olie 1 ui, gesnipperd 225 gram kipfilet, in blokjes 1 theelepel tomatenpuree 1 kaneelstokje 2,5 cm[...]

Bron: allrecipes.nl
Gepocheerde kip met seizoensgroenten

Ingrediënten Porties : 4 4 kipfilets, elk van 125 g 7 dl kippenbouillon 3 eetl. droge sherry of droge witte wijn 1 bouquet garni (peterselie, tijm en[...]

Bron: allrecipes.nl
Adobo kip van de barbecue

Ingrediënten Porties : 8 340 ml ketjap 340 ml water 180 ml azijn 3 eetlepels honing 1 1/2 eetlepel knoflook, fijngesneden 3 laurierblaadjes 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip adobo

voor 4 personen Kip, in stukken (of 12-16 stuks drumsticks en/of kippenvleugels) 125 ml sojasaus (geen japanse!) 125 ml witte wijnazijn 3-4 teentjes knoflook[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvlees met rode wijn

Net kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]

Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com
Varkensvlees

600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]

Bron: smulweb.nl
Runderstoofpot van Alda

voor 4 personen 750 gram rundvlees 2 uien, in stukken gesneden 4 rode paprika`s, in stukken gesneden 4 deciliter bouillon (rund) 2 deciliter rode wijn 1[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofvlees met bier en sjalotten uit de oven

Recept uit de Delicious van maart 2012 Heerlijk vlees met donker bier, bleekselderij, knoflook, wortel, sjalotjes, bacon. Het wordt in de oven op 150 graden[...]

Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy