Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Lamsgehakt rul bakken, voeg er lekker ras el hanout kruiden aan toe & maak op smaak met peper & zout. Maak hummus, bijvoorbeeld volgens het recept van[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 citroen, geschild en uitgeperst 2 eetlepels fijngesneden verse oregano 2 tenen knoflook, fijngehakt snufje zout en peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1 Rode ui 1 Granaatappel 3 Pastinaak 360 g Vastkokende aardappel 1 Knoflook (teen) 250 g Kalkoenfilet 150 g Cherrytomaten 80 g Mesclun[...]
Bron: smulweb.nlTijdens onze vakantie aten we in een Midden-Oosters restaurant. Nu dacht ik altijd dat Midden-Oosterse gerechten leken op de Mediterrane keuken. Maar het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 fles granaatappelsap (koelvers) 1 hele kip ((1.4 kg), op kamertemperatuur) 100 g boter 1 tl kardemompoeder ½ tl gemalen kaneel 1 tl[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 sinaasappel limoensap vloeibare honing olie zout en (cayenne)peper 2 granaatappels 200 g serranoham ½ zakje friséesla (gemengd à [...]
Bron: ah.nlIngrediënten: - 8 kippendijen, zonder vel en zonder bot - 1 el plantaardige olie om in te bakken Voor de marinade: - 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 8 kippendijen, zonder vel en zonder bot - 1 el plantaardige olie om in te bakken Voor de marinade: - 2 teentjes knoflook, gepeld en in plakjes[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze kleurrijke maaltijd kregen we onlangs geserveerd bij familie en dat smaakte zo lekker dat ik 'm in een iets andere versie zelf heb gemaakt heb. De[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk heb al een tijdje niets meer van de Hairy Bikers gemaakt, dus daar werd het weer eens hoog tijd voor. Het zijn deze Marokkaanse gehaktballetjes in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlStoofvlees: altijd weer heerlijk om een dag of wat later uit de pan te kunnen scheppen. Met de tijd wordt het alleen maar lekkerder. Nu we een drukke week[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlWe hadden nog een mooi stuk naborst in de vriezer liggen, maar wat te doen met naborst.... Na wat speurwerk op internet en in de boeken kwamen we erachter dat[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlvoor 4 personen 100 gram rettich in reepjes - 100 gram wortel in reepjes - 1 dubbele gerookte kipfilet - 100 gram veldsla - 1 bakje shisso of tuinkers - 3[...]
Bron: smulweb.nl